2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

337 بازدید | 31 پست

کارم شده فقط فقط حرص خوردن.والا بخدا شوهرم جوری جلو جمع باهام برخورد میکنه جلو جمع انگار من واسش مهم نیستن فامیلاشم گفتن ک من پسرشونو بیشتر دوس دارم پسرش اونقدر منو دوس نداره.اینا رو گفتم به شوهرم ولی انگار ن انگارررر براش مهم نیست.خخ

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اگه ناراحتی پس چرا می خندی

تازه زندگی کسی به بقیه ربط نداره شاید شوهرت خیلی دوست داره ولی نمی تونه همه احساساتش رو خیلی بروز بده😐😐😐

ببخشیدا ولی من از این جور فامیلا حالم بهم میخوره

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

ب حرف فامیلاتون گوش نکن همه اونا ک دوستت نیس ببین خودت چی میبینی تو زندگیت، بهشونم اجازه نده درمورد زندگیت نظر بدن، کمتر باهاشون رفت وامدکن، حالا من هروقت میرم خونه پدر شوهرم شوهرم واسه خودش میشینه مسئولیت بچه رو میذاره واسه من چندبار بهش گفتم دلیلش  چیه تازه اون شاکی میشه ک نه توب این چیزا دقت میکنی و دیگه چیکار کنم و هواسم هست، حالا یبار جاریم بهم گفت شوهرت خیلی خونسرد بچه داری مشترک منم گفتم ن اتفاقا کمکم میکنه، حالا توخونه خیلی خوبه نمیدونم اونجا چرا اینجور میشه! تصمیم گرفتم کمتر برم اونجا تا وقتی ک شوهرم دلیلش رو بپرسه منم بگم ک ب بچه بیشتر هواست باشه اونجا ک راضی باشم و بیام

واسش مهم نیست.امتحانش کردم.تو دعوا ک میشه میگه برام مهم نیستیی اصلا

مردا تو دعوا ازین چرت و پرت هازیاد میگن خیلی توجه نکن

دعواتون که میشه یکم دندون به جیگر بگیر تو پیش قدم نشو یه هفته ام که بگذره آخر سر خودش میاد