2777
2789
عنوان

زندگی تکراری

| مشاهده متن کامل بحث + 337 بازدید | 31 پست
ب حرف فامیلاتون گوش نکن همه اونا ک دوستت نیس ببین خودت چی میبینی تو زندگیت، بهشونم اجازه نده درمورد ...

اره منم خیلی دویت دارم اینجوری ک کسایی ک میخوان ناراحتم کنن با نمیدونم قصدشون از این حرفا چیه اینجوری جواب بدم.شوهرمم همیشه بهم میگه خانوم اینا حسودن میبینن تو نقطعه ضعف داری ازت سواستفاده میکنن😐😐

واسش مهم نیست.امتحانش کردم.تو دعوا ک میشه میگه برام مهم نیستیی اصلا

توام بگو توام برا من مهم نیستی ی مدت بیتفاوت باش خیلی ب خودت برس.باور کن میاد

هرچقدرم که صبور باشی....شب موقع خواب تازه داستان شروع میشه......

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بارها به خودم گفتم دیگه نرم تا اون نیاد.ولی میترسم برم سراغ کسای دیگه...نمیتونم کلا بدون شوهرم زندگی ...

پس برو اول رو خودت کار کن.اعتماد بنفست پایینه.برو پیش ی مشاور یا کتاب عزت نفس ناتانیل براندن رو بخون کمک میکنه

مردا تو دعوا ازین چرت و پرت هازیاد میگن خیلی توجه نکن دعواتون که میشه یکم دندون به جیگر بگیر تو پیش ...

میترسم برم سراغ یکی دیگه...اخه برام همش تعریف میکنه از این چیزا ک مثلا فلان دوستم زن داره رفته یکی دیگه رو صیغه کرده.یا...

پس برو اول رو خودت کار کن.اعتماد بنفست پایینه.برو پیش ی مشاور یا کتاب عزت نفس ناتانیل براندن رو بخون ...

اره اعتماد ب نفسم خیلی پایینه...اخه همه همش میگن شوهرت خشگه بدم میاد اینا رو میشنوم.دیروز یکی از دوستامم گفت میخواستم بزنم نو دهنش اما خودمو نگه داشتم

اره اعتماد ب نفسم خیلی پایینه...اخه همه همش میگن شوهرت خشگه بدم میاد اینا رو میشنوم.دیروز یکی از دوس ...

فقط خوب شوهرتو جلو همه بگو.بخدا خودم تجربه کردم.هرچقد خوبشو بگی هم خودت راحتی از دست حرفای مفت.همم نگاهت بطور ناخودآگاه مثبت میشه بهش.

میترسم برم سراغ یکی دیگه...اخه برام همش تعریف میکنه از این چیزا ک مثلا فلان دوستم زن داره رفته یکی د ...

نترس بابا

شوهرتم راهشو خوب یاد گرفته غیرمستقیم تهدیدت میکنه توهم بشین بگو فلان کس انقدر شوهرش بی توجهی کرد که کارشون به طلاق کشید

یا دوره زمونه پرشده از زنهایی که از شوهر محبت نمیبینن میرن بیرون خونه دنبالش

اتفاقا مردها از زنهای ضعیف و وابسته زودتر زده میشن

یکم زنیت و ناز و ادا داشته باش تا نازتو بکشه

منظورم خشگل بود

فقط از خوبیاش بگو.بگو خیلی دوست داره.بگو همه کار برات میکنه.بگو انقد دوسم داره ک حد نداره.اگه فامیلم چیزی گفتن بگو سوهرم تو جمع خجالتیه اصل کار خلوته ک کم نمیذاره برام

فقط از خوبیاش بگو.بگو خیلی دوست داره.بگو همه کار برات میکنه.بگو انقد دوسم داره ک حد نداره.اگه فامیلم ...

اره این حرفا رو باید خودم تمرین کنم تا ملکه ذهنم بشه..وگرنه خودم اونجوری اذیت میشم.من ک ی دوست دارم خودش با شوهرش مسکل داره دوست داره همه با شوهرشون مشکل داشته باشن.اونم بدتر منو پر میکنه