2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لانه گزینی عزیزم تو بعضیا اتفاق میوفته قبل زمان پریود ی لک میبینن شما واستا از زمانت رد شد بی بی ب ...

من قرار بود فردا پریود بشم اما الان ازم خوناومد نمیدونم پریودی یا لانه گزینی چطور بفهمم خیلی اعصابم خورده 

اگه ١٤ روز آزاد شدن تخمك باشه و شما اقدام كني،يه هفته بعدش يه لك كوچيك صورتي ميبيني كه لانه گزنيه

من روزی که باید پریود میشدم لکه قهوه ای اومد.

همیشه قبل پریودم میومد.

درد پریودی هم داشتم.ولی پریود نشدم

باردار بودم

Do not give up  
خونریزی زیاد ندارم......۴ ماهه

عزیزم قبلش حتما دکتر زنان مراجعه کن برای اقدام بهت اسید فولیک میده و اگه پریودت نا منظم باشه دوفاستون میده آرامش داشته باش روزای تخمک گذاریت اقدام کن ان شاالله ک میشه گلم آزامایشای قبل بارداری بده اگه بعد 7یا8ماه نشد باز برو ک همسرتم از بده

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

عزیزم قبلش حتما دکتر زنان مراجعه کن برای اقدام بهت اسید فولیک میده و اگه پریودت نا منظم باشه دوفاستو ...

ازمایش قبل بارداری دادم همه چی خوب بود سونو کامل شکم و لگن و رحمم دادم خوب بود همه چی دکتر گفت مشکلی نیس همه چیت خوبه