2777
2789
عنوان

خاستگار

561 بازدید | 31 پست

ی سوال خانومای با  تجربه ،   

بنظرتون تو کسایی که با هم آشنا اند و و فامیل و یا دوست خانوادگی اند ،

بیشتر پسرا و خانواده هاشون تو اون کسایی که گفتم الان خاستگاری چه جوری دخترایی هم از لحاظ رفتار و هم ظاهر میرن ؟   

همه چی درست میشه   

همه جوره دیدیم..البته بیشتر ملاک دارایی بوده

دیوونه دلم،پای عشق تو میمونه دلم،حالا که تو شدی مهمون دلم، دیوونه دلم،قدر عشق تو میدونه دلم،حالا که با منی آرومه دلم،به عشقت دل سپردم چه عشق بینظیری،تویی هوای آدم که از یادم نمیری،بهت دلبستم آسون به اون چشمای زیبا،تو زیبایی که دنیا شده غرق تماشا،برام جون و تنی عمری نفس میدی به قلبم،تویی عشقم گلم جونو دلم آرومه قلبم،مثه ماهی و همراهی هر راهی که میرم،تویی جونم نمیتونم بمونم بی تو یک دم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی  آدمی هست دوست خانوادگیمون میشه و تا جایی که خبر دارم پسر خوبیه ولی الان چند ساله از وقتی بزرگ شدم ندیدمش و اونم منو ندید

ولی خانوادش منو دوست دارن ، بنظرتون ایندفعه که میخوایم بریم اونجا و قراره منم واسه اولین بار برم چطور رفتار و پوششی داشته باشم؟

خانواده هامونم مذهبی اند ، مذهبی نه خشک مذهبااااا ، مثلا خواهرش که متاهل هست مانتوییه ولی جلف نیست .

همه چی درست میشه   

نمیدونم ولی پسرا موقع زن گرفتن معیارشون با دوستی فرق داره مثلا دختره خوشگل باشه خانواده دار باشه سنگین باشه قبلا چجوری بوده و..... کلا موقع ازدواج خیلی چیزا براشون مهمه حتی طاهر و لباس پوشیدن

کنکور دارم خبر مرگم😢😢😢😢
ی  آدمی هست دوست خانوادگیمون میشه و تا جایی که خبر دارم پسر خوبیه ولی الان چند ساله از وق ...

باید ببینی خونوادش چجورین از مامانت بپرس ،عزیزم تو خودت باش قراره تورو بپسندن نه کسی که خودش نباشه 

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔