2777
2789
عنوان

خاستگار

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لباس شیک و تمیز بپوش ارایش هم خیلی ملایم در حد خط و‌ریمل رژ لب و یه ضدافتاب 

ضد آفتابو کلا شرمنده 

خوشگلما ولی مامانم نمیزاره سیبیلمو بزنم ، حالا کرم ضد آفتاب بزنم کلا ضایع میشم .   

همه چی درست میشه   
باید ببینی خونوادش چجورین از مامانت بپرس ،عزیزم تو خودت باش قراره تورو بپسندن نه کسی که خودش نباشه&n ...

اره منم موافقم.فقط باید خودت باشی.گیرم الان پوششتو ارایشتو عوض کردی.رفتارتم تغییردادی مثلا سنگین رفتار کردی.ایشونم خوشش اومد.بعدش چی؟تاکی نقش بازی کنی.بیخیال بابا فقط خودت باش.

اره منم موافقم.فقط باید خودت باشی.گیرم الان پوششتو ارایشتو عوض کردی.رفتارتم تغییردادی مثلا سنگین رفت ...

👍👍👍👍واقعا😊

تو مثل من رویاتو میبافی                                           با دست من موهاتو میبافی 💔
راستی چن سالته

16

ولی دور و بر من خیلیا این سن و سال ازدواج میکنن ، برای ما چیز عجیبی نیست ، بعد اندامم مثل دخترای 20 سالس 

رفتاری هم دختر حرف گوش کن و عاقل و موقر و مودبیم   

پر رویی نباشه زبانزد فامیل و آشنا ام   

همه چی درست میشه   
16 ولی دور و بر من خیلیا این سن و سال ازدواج میکنن ، برای ما چیز عجیبی نیست ، بعد اندامم مثل دخترای ...

اگ پسره دختربازه ک توهم یکم دلبری کن!!!ن تابلو ها!توضیحش سخته.دلبری با چاشنی بی محلی.اگ ج نداد همه شام مهمون من اگ ج داد همه رو شیرینی بده تو!ولی بازم میگم فقطططططط خودت باش.

اگ پسره دختربازه ک توهم یکم دلبری کن!!!ن تابلو ها!توضیحش سخته.دلبری با چاشنی بی محلی.اگ ج نداد همه ش ...

بله چ جورم   

با  ی خانوم  مطلقه هم دوست بود که اینا منو میترسونه

دوران دانشگاهشم از یه دختری خوشش میومد که رفتن خاستگاریش و دختره جواب رد داد و من باز از این موضوعم میترسم که نتونم جای اون دخترو براش پر کنم .

راستی اون مبحث دلبریو میتونی یخورده برام باز کنی ؟ آخه اصن بلد نیستم .

همه چی درست میشه