2777
2789
ای خدا بازم گریه نکنی دختر 😘😘😘 پاشو یکم قر بده  وقت گرفتی آرایشگاه یا خودت ارایش میکنی ؟

وقت گرفتم فعلا ك ميگه نميريم 

ببخشيد شمارم ناراحت كردم😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه گلم خواهش میکنم  همسرت میگه نمیریم ؟ اشکال نداره پول ارایشگاهت میمونه تو جیبت بجاش امشب ب ...

اره بحثمون شد ميگه عزوسي نميريم ديگه 

والا من ازخدامه ديگه نرم با اين قيافه داغون ولي من ك ميدونم لحظه اخرمجبورم ميكنه هييي اين مردا واقعا زورگو هستن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اره بحثمون شد ميگه عزوسي نميريم ديگه  والا من ازخدامه ديگه نرم با اين قيافه داغون ولي من ك ميد ...

آفرین آره ...از هرلحاظ آماده باش 

حمام برو اصلاح کن 

لاکتو بزن  وسایل و لباستو آماده کن 

اگه گفت میریم فقط بپر ارایشگاه ..

آفرین آره ...از هرلحاظ آماده باش  حمام برو اصلاح کن  لاکتو بزن  وسایل و لباستو آماد ...

اره بخاطر همين اومدم تو اين تاپيك اول پف چشمامو از بين ببرم 

مرسي عزيزم انشاالله هميشه  ارامش داشته باشي😘

اره بخاطر همين اومدم تو اين تاپيك اول پف چشمامو از بين ببرم  مرسي عزيزم انشاالله هميشه &n ...

قربونت برم توهم همینطور 😘😘

منم فعلا سرسنگینم باهمسر😁ولش کن ما باید ادا داشته باشیم اونا ادا دارن 

اگه رفتی بترکون 

قربونت برم توهم همینطور 😘😘 منم فعلا سرسنگینم باهمسر😁ولش کن ما باید ادا داشته باشیم اونا ادا دارن ...

مرسي عزيزم از دلداريت من خيلي منتظر اين عروسي بودم خداكنه كوفتم نكنه 😘😘😘😍