2777
2789
شوخی کردم 😝😝 اخه پف دماغ چاره نداره 😀

😂😂😂

باورم نمیشه شدی این همه غریبه کجاست اونی که بهم میگفتن نمیره ؟ ❤️🩹الان کجایی که به لب رسیده جونم ؟ دلم گرفته و نشسته اشک رو گونم 🥲 abzarek.ir/service-p/msg/4965162💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙💙/abzarek.ir/service-p/msg/4965120🌷زخمی عشقی وطنم باید کنارت بمانم ...❤️و اگر من برای همه ی دنیا چیزی نبودم عیبی نداشت ؛ تنها میخواستم عزیز تو باشم 🖤 عزیز تو بودن انگار ، عزیز خدا بودن بود ...

ای خدا بازم گریه نکنی دختر 😘😘😘 پاشو یکم قر بده  وقت گرفتی آرایشگاه یا خودت ارایش میکنی ؟

وقت گرفتم فعلا ك ميگه نميريم 

ببخشيد شمارم ناراحت كردم😘

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

نه گلم خواهش میکنم  همسرت میگه نمیریم ؟ اشکال نداره پول ارایشگاهت میمونه تو جیبت بجاش امشب ب ...

اره بحثمون شد ميگه عزوسي نميريم ديگه 

والا من ازخدامه ديگه نرم با اين قيافه داغون ولي من ك ميدونم لحظه اخرمجبورم ميكنه هييي اين مردا واقعا زورگو هستن 

بعضی دردا مثل چایی میمونن....!!!شاید سرد بشن !اما تلخ باقی میمونن...!!!!❤️😍 سال ۱۴۰۱ب آرزوم رسیدم 😍❤️
اره بحثمون شد ميگه عزوسي نميريم ديگه  والا من ازخدامه ديگه نرم با اين قيافه داغون ولي من ك ميد ...

آفرین آره ...از هرلحاظ آماده باش 

حمام برو اصلاح کن 

لاکتو بزن  وسایل و لباستو آماده کن 

اگه گفت میریم فقط بپر ارایشگاه ..

آفرین آره ...از هرلحاظ آماده باش  حمام برو اصلاح کن  لاکتو بزن  وسایل و لباستو آماد ...

اره بخاطر همين اومدم تو اين تاپيك اول پف چشمامو از بين ببرم 

مرسي عزيزم انشاالله هميشه  ارامش داشته باشي😘

اره بخاطر همين اومدم تو اين تاپيك اول پف چشمامو از بين ببرم  مرسي عزيزم انشاالله هميشه &n ...

قربونت برم توهم همینطور 😘😘

منم فعلا سرسنگینم باهمسر😁ولش کن ما باید ادا داشته باشیم اونا ادا دارن 

اگه رفتی بترکون 

قربونت برم توهم همینطور 😘😘 منم فعلا سرسنگینم باهمسر😁ولش کن ما باید ادا داشته باشیم اونا ادا دارن ...

مرسي عزيزم از دلداريت من خيلي منتظر اين عروسي بودم خداكنه كوفتم نكنه 😘😘😘😍