2777
2789
عنوان

شما هم همچین رسمی دارین آیا؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 637 بازدید | 78 پست
منم همینو میگم ولی اینکه فکر میکنن من چیزی نمیدونم و مثلا میخوان زرنگ بازی دربیارن، منو اذیت میکنه

این قانون شرع ودینه نه چیزی که به رسم ورسوم باشه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

مگه فقط اونی که آخر ازدواج کرده ارث میبره یا فقط اون بچشه؟ بگو همونطور که همه بچشن و این پدر برای همه بچه هاش یه اندازه زحمت کشیده همه وظیفه دارن مساوی از پدر نگهداری کنن،منم نوبت خودمو رعایت میکنم ،شوهرت چرا چیزی نمیگه،اگه میبینی پررو بازی درمیارن برو سرکار

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالا مگه چه نگهداری خاصی میخوان؟توخونه باهم زندگی میکنین یا بیمارن یا خیلی پیرن ؟

خیلی پیر و بیمار هستن. من اصلا آدمی نیستم که کمک نکنم. تا الان هر چی ازم براومده براشون انجام دادم. ولی جاری هام هیچ وقت ندیدم کاری بکنن. مثلا تو مهمونی ها همیشه من دارم ظرف میشورم. اونا زحمت نمیدن به خودشون. الانم نقشه کشیدن همه چی بندازن گردن من

گاهی نظرمو می نویسم. ممنون که ریپلای می کنید ولی فرصت ندارم بخونم شرمنده ....   

برای ما برعکس بیشتر وظیفه برای پسر بزرگ 

اصلشم اینه باید بین همه برادرا  تقسیم بشه...خیلی تعجب کردم

شما هم یه مدت نگه داری کن  بعد بگو نوبت بقیه اس

یه دختر باید مثل پروانه باشه....دیدنش زیبا گرفتنش سخت😊
مگه فقط اونی که آخر ازدواج کرده ارث میبره یا فقط اون بچشه؟ بگو همونطور که همه بچشن و این پدر برای هم ...

شوهرم کلا چیزی نمیگه. حوصله ی بحث باهاشون نداره. میگه فقط دور باشیم ازشون. من خودم اون روز یهو شوکه شدم گفتم مشکلی ندارم. ولی اشتباه کردم. باید می گفتم وظیفه ی همه س. 

[QUOTE=68333424]شوهرم کلا چیزی نمیگه. حوصله ی بحث باهاشون نداره. میگه فقط دور باشیم ازشون. من خودم اون روز یهو شوکه ...[/QUOTE

اگه دوباره بحثش شد یا خواستن واگذار کنن به شما بگو همه بچشن برای همه زحمت کشیده و دور از جون وقتی فوت کنن همه ارث میبرن و پدر همه هست ،بگو تقسیم بندی مساوی کنید من نوبت خودمو انجام میدم،

‎متاسفانه یه عده هنوز نمیدونن‎ احترامی ک بهشون میذاري از ‎شخصیت خودته نه کمالات اونا!
به نظر من نگهداری از پدر مادر وظیفه همه ی بچه هاست  اگر نمیخواین یا نمیتونین و اونام نیازهای سا ...

به نظرت الان چکار کنم؟ یهو وسط جمع گفتن وظیفه ی تویه!!! حالا چطوری جمعش کنم و بگم فقط وظیفه ی من نیس؟؟؟ انقدر هم که پدرسوخته هستن. با برنامه ریزی حرف میزنن. من هنگ کرده بودم 

[QUOTE=68333424]شوهرم کلا چیزی نمیگه. حوصله ی بحث باهاشون نداره. میگه فقط دور باشیم ازشون. من خودم ا ...

آره باید اینو بگم. ممنونم ازت عزیزم

چ ربطی داره هرکی ک بخواد میتونه نگهداره   برادر شوهرم ک پسر اخره داره از پدرشوهرو مادرشوهرم مر ...

ببخشید یعنی حتما پدر و مادر باید چیزی بدن به بچه تا بچه ازشون نگهداری کنه؟😐 پدر و مادر همین قدر که اونارو بزرگ کردن و به ثمر رسوندن خودش یه نوع لطف بزرگه دیگه زمین و پول و اموال لازم نیست

به نظرت الان چکار کنم؟ یهو وسط جمع گفتن وظیفه ی تویه!!! حالا چطوری جمعش کنم و بگم فقط وظیفه ی من نیس ...

حالا که چیزی نشده شما میگی کلا ازشون دوری و یه شهر دیگه ای پس ناراحت نباش اگر یه موقعی تصمیم گرفتن بیان خونه شما بمونن کلا اون وقت جلسه بذارین 

حال متکلم از کلامش پیداست
کدوم شرعی گفته که فقط یه بچه از خانواده مراقبت کنه بچه های دیگه چی والا پدرشوهرم فوت شد شوهرم و براد ...

نه گلم پست قبلم گفتم وظیفه ی همه ی بچه هاست وحرفم راگفتم گفته ی شرعه

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد
به نظرت الان چکار کنم؟ یهو وسط جمع گفتن وظیفه ی تویه!!! حالا چطوری جمعش کنم و بگم فقط وظیفه ی من نیس ...

بگو عذر میخوام سر ارث و میراث هم بقیه همینطور کنار میکشین؟بگو گیرم که پدر اصلا ارث هم نداشته باشه ،واسه بقیه بچه ها هیچ زحمتی نکشیده؟بگو نکنه پدرتون فقط واسه من زحمت کشیده که من تنهایی باید جبران کنم