2777
2789
عنوان

تجربه سقط من

1347 بازدید | 15 پست

سلام به دوستان

این تجربه سخت رو مینویسم شاید روزی به درد کسی که شرایط منو داشت خورد. امیدوارم کسی دچار نشه...

ببخشید که کمی طولانیه

من در هفته ۶ باردارای بخاطر لکه بینی اولین سونو رو دادم که فهمیدم هماتوم دارم.از هفته ۶ تا ۱۱ استراحت مطلق بودم  وهفته ۱۱ بارداری در سونو ان تی متوجه شدم که بچم تا ۸ هفته و شش روز رشد کرده. تنها علائمی هم که داشتم همون لکه بینی بود. دنیا رو سر من و همسرم خراب شده بود ولی چاره ای به جز سقط نداشتیم. تا همون موقعشم چند هفته بود که تو شکمم مرده بود. دکترم تاکیدش این بود ک تو خونه و با قرص سقط کنم. چون بچه اولم بود مخالف کورتاژ بود. منم تو خونه چندتا میزوپروستول اول تو واژنم گذاشتم که همشون افتاد. و بعد زیر زبونی که اونا اثر کرد. ۲۹ تیر با خون ریزی و درد بسیار شدید جنین سقط شد و دو روز بعدشم با دارو کیاهی و ورزش جفت رو انداختم . ولی خونریزی ادامه داشت رفتم سونو و فهمیدم به اندازه ۴ سانتی متر بقایا دارم. بازم دکتر گفت تا پریود بعدی صبر کن تا بیوفته. منم چند هفته بعد صبر کردم ولی پریود نشدم. تو این چند هفته هم کلا خونریزی داشتم ک از زندگی افتاده بودم.چون از دکترم وقعا ناراضی بودم عوضش کردم. ۲۲ مرداد دوباره سونو دادم و رفتم یه دکتر دیگه. بازم ۶ سی سی بقایا داشتم. وقتی دکتر جدیدم فهمید تو خونه سقط کردم خیلی دعوام کرد و گفت اشتباه کردی. گفت ضخامت اندومترم ۱۲ میلیه و سه چهار روز دیگه پریود میشم. دیگه تا الانشو که صبر کردم منتظر پریود بشم که اگه نیوفتاد کورتاژ کنم. دو هفته طول کشید که پریود شدم یه پریود بدون درد ولی خونریزی خیلی زیاد. بعد پریود رفتم دوباره سونو با این امید که تموم شده باشه ولی وقتی تو سونو گفت بقایات بیشتر شده و الان ۸ سی سی هست و ممکنه مولار باشه گریه م بند نمیومد. خیلی ترسیدم. ازمایش hcg دادم و بتا ۵۲ بود. دکترم گفت احتمال مولار کمه چون برای مولار مقدارش از ۱۰۰۰ بالاتره.ممکنه لخته خون قاطی بقایات شده باشه. ولی گفت صبر بیشتر این جایز نیست و من دیروز که ۱۴ شهریور باشه عمل ساکشن تو بیمارستان با بیهوشی کامل انجام دادم. بقایا رو هم دادم پاتولوژی.دکتر گفت تا دو هفته لکه بینی دارم. کل دیروزو خواب بودم ولی امروز که بیدار شدم خواستم تجربه رو بنویسم. بازم ببخشید که طولانی شد. برای همگی ارزو میکنم که هیچ وقت دچار نشن  و روزی خدا فرزند سالم نصیبشون کنه...❤

🌷توکلتُ علی الله🌷

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم جوابش اومد؟دلیلشو فهمیدی؟

والا عزیزم من فکر میکردم علتشو میگن. ولی فقط چک میکنن این چیزی که دکتر خارج کرده بقایا باشه و فقط لخته خون نباشه. و اینکه بررسی شد مول داشتم یا نه که خداروشکر مول نبود

🌷توکلتُ علی الله🌷
والا عزیزم من فکر میکردم علتشو میگن. ولی فقط چک میکنن این چیزی که دکتر خارج کرده بقایا باشه و فقط لخ ...

عزیزم شما باردارشدی دوباره؟

بعضیام هستن انقد تو زندگیتون دخالت میکنن که باید بهشون گفت ببخشید داریم تو دخالتتون زندگی میکنیم!!