2777
2789

✨بیاموزیم✨

🌸 اگر سگ گرسنه ای به شما روی بیاورد و همراه شما نان و گوشت باشد، آیا با گفتن چخ ،  سگ میرود؟!

چوب هم بلند کنی فایده ندارد، او گرسنه است وچشمش به غذاست و دست بردار نیست، اما اگر هیچ همراه نداشته باشی، می فهمد چیزی نداری و میرود…

🌸 شیطان هم در کمین انسان است؛ نگاهی به دل می کند اگر آذوقه اش که همان :

🔴 حب مال

🔴 زَر و زیور

🔴 شهوت

🔴بخل

🔴حسادت و… درآن بود، همانجا متمرکز میشود و می ماند.

و اگر صدبارهم بگویی: اعوذبالله من الشیطان الرجیم فایده ندارد.

🌸 اما اگر طعمه و آذوقه اش، را دور کنی آنگاه می بینی با یک استغفار فرار میکند...

تا وقتی گناه رو قلبا دوست داریم و خودمون رو در موقعیت گناه قرار میدیم :

نمیشه بشینیم صحنه های مستهجن ببینیم و بگیم پناه میبریم بخدا! تو مجلس گناه بشینیم و بگیم پناه میبریم به خدا!, مثل اینکه خودتو بندازی جلو ماشین و بگی پناه میبرم به خدا!!!

⚠️باید از موقعیت گناه فرار کنیم و به خدا پناهنده بشیم.❇️

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@yaraneashora

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

💠در هوای سرد، لباس را ضخیمتر میکنی تا سرما به تو نفوذ نکند👌

💠هر چه جامعه فاسدتر شد، تو لباس تقوایت را ضخیمتر کن تا به تو نفوذ نکند!

📛هرگز نگو محیط خراب بود منم

خراب شدم!

🌹🌷🌹🌷

@yaraneashora

💠متن  زیارت اربعین

اَلسَّلامُ عَلى وَلِىِّ اللَّهِ وَحَبیبِهِ اَلسَّلامُ عَلى خَلیلِ اللَّهِ وَنَجیبِهِ اَلسَّلامُ عَلى صَفِىِّ اللَّهِ وَابْنِ صَفِیِّهِ

اَلسَّلامُ عَلىَ الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهیدِ اَلسَّلامُ على اَسیرِ الْکُرُباتِ وَقَتیلِ الْعَبَراتِ اَللّهُمَّ اِنّى اَشْهَدُ

اَنَّهُ وَلِیُّکَ وَابْنُ وَلِیِّکَ وَصَفِیُّکَ وَابْنُ صَفِیِّکَ الْفاَّئِزُ بِکَرامَتِکَ اَکْرَمْتَهُ بِالشَّهادَةِ وَحَبَوْتَهُ بِالسَّعادَةِ وَاَجْتَبَیْتَهُ

بِطیبِ الْوِلادَةِ وَ جَعَلْتَهُ سَیِّداً مِنَ السّادَةِ وَقآئِداً مِنَ الْقادَةِ وَذآئِداً مِنْ الْذادَةِ وَاَعْطَیْتَهُ مَواریثَ الاْنْبِیاَّءِ

وَجَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلى خَلْقِکَ مِنَ الاْوْصِیاَّءِ فَاَعْذَرَ فىِ الدُّعآءِ وَمَنَحَ النُّصْحَ وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فیکَ لِیَسْتَنْقِذَ

عِبادَکَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَیْرَةِ الضَّلالَةِ وَقَدْ تَوازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیا وَباعَ حَظَّهُ بِالاْرْذَلِ الاْدْنى وَشَرى

آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الاْوْکَسِ وَتَغَطْرَسَ وَتَرَدّى فى هَواهُ وَاَسْخَطَکَ وَاَسْخَطَ نَبِیَّکَ وَاَطاعَ مِنْ عِبادِکَ اَهْلَ

الشِّقاقِ وَالنِّفاقِ وَحَمَلَةَ الاَوْزارِ الْمُسْتَوْجِبینَ النّارَ فَجاهَدَهُمْ فیکَ صابِراً مُحْتَسِباً حَتّى سُفِکَ فى

طاعَتِکَ دَمُهُ وَاسْتُبیحَ حَریمُهُ اَللّهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبیلاً وَعَذِّبْهُمْ عَذاباً اَلیماً اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ

اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیِّدِ الاْوْصِیاَّءِ اَشْهَدُ اَنَّکَ اَمینُ اللهِ وَابْنُ اَمینِهِ عِشْتَ سَعیداً وَمَضَیْتَ حَمیداً

وَمُتَّ فَقیداً مَظْلُوماً شَهیداً وَاَشْهَدُ اَنَّ اللَّهَ مُنْجِزٌ ما وَعَدَکَ وَمُهْلِکٌ مَنْ خَذَلَکَ وَمُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَکَ

وَاَشْهَدُ اَنَّکَ وَفَیْتَ بِعَهْدِاللهِ وَجاهَدْتَ فى سَبیلِهِ حَتّى اَتیکَ الْیَقینُ فَلَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ وَلَعَنَ اللهُ مَنْ

ظَلَمَکَ وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ اَللّهُمَّ اِنّى اُشْهِدُکَ اَنّى وَلِىُّ لِمَنْ والاهُ وَعَدُوُّ لِمَنْ

عاداهُ بِاَبى اَنْتَ وَاُمّى یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَشْهَدُ اَنَّکَ کُنْتَ نُوراً فىِ الاَصْلابِ الشّامِخَةِ وَالاْرْحامِ الْمُطَهَّرَةِ

لَمْ تُنَجِّسْکَ الْجاهِلِیَّةُ بِاَنْجاسِها وَلَمْ تُلْبِسْکَ الْمُدْلَهِمّاتُ مِنْ ثِیابِها وَاَشْهَدُ اَنَّکَ مِنْ دَعاَّئِمِ الدّینِ

وَاَرْکانِ الْمُسْلِمینَ وَمَعْقِلِ الْمُؤْمِنینَ وَاَشْهَدُ اَنَّکَ الاْمامُ الْبَرُّ التَّقِىُّ الرَّضِىُّ الزَّکِىُّ الْهادِى الْمَهْدِىُّ

وَاَشْهَدُ اَنَّ الاْئِمَّةَ مِنْ وُلْدِکَ کَلِمَةُ التَّقْوى وَاَعْلامُ الْهُدى وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقى وَالْحُجَّةُ على اَهْلِ الدُّنْیا

وَاَشْهَدُ اَنّى بِکُمْ مُؤْمِنٌ وَبِاِیابِکُمْ مُوقِنٌ بِشَرایِعِ دینى وَخَواتیمِ عَمَلى وَقَلْبى لِقَلْبِکُمْ سِلْمٌ وَاَمْرى

لاِمْرِکُمْ مُتَّبِعٌ وَنُصْرَتى لَکُمْ مُعَدَّةٌ حَتّى یَاْذَنَ اللَّهُ لَکُمْ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لامَعَ عَدُوِّکُمْ صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ

وَعلى اَرْواحِکُمْ وَاَجْسادِکُمْ وَشاهِدِکُمْ وَغاَّئِبِکُمْ وَظاهِرِکُمْ وَباطِنِکُمْ آمینَ رَبَّ الْعالَمینَ.

🌼التماس دعا 🌼

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@yaraneashora

⚜یک اربعین برای تو حیران شدم حسین

⚜مانند گیسوی تو پریشان شدم حسین

⚜با چند قطره اشک دل من سبک نشد

⚜ابری شدم به پای تو باران شدم حسین

🏴اربعین حسینی تسلیت باد.

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷

@yaraneashora

💠پیامبر اکرم صلوات الله علیه فرمودند :

🌐سه نفر هستند که هنگام دیدار با خدا از هر دری که بخواهند وارد بهشت می‌شوند:

① کسی که خوش اخلاق باشد.☺️

② کسی که هم در خلوت هم در حضور مردم از خدا بترسد.⛔️

③ کسی که جر و بحث را رها کند، حتی اگر حق با او باشد.🔇

📚 اصول کافی،ج۲،ص ۳۰۰

🌹 🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@Yaraneashora

💠🏴💠

طولانی شدن غیبت

جمعی که در محضر امام صادق سلام الله علیه بودند، سخن از غیبت حضرت قائم عجل الله تعالی به میان آمد مفضل می گوید: در این هنگام به حضور امام صادق سلام الله علیه رفتم، شنیدم می فرمود:

سوگند به خدا صاحب الامر از میان شما غایب گردد، و آنچنان رد پای او گم شود که بعضی گویند: او مُرد، و به هلاکت رسید، و در فلان پرتگاه سقوط کرد و شما مانند کشتی درگیر در برابر امواج دریا، پریشان و واژگون می گردید، و در این شرائط سخت کسی از شما نجات نیابد، مگر کسی که از او پیمان گرفته و ایمان را در جای جای دلش استوار نموده، و با روحی از جانب خود، نیرومند کرده است.

آنگاه فرمود: همانا دوازده پرچم مشتبه، بر افراشته گردد (و مردم مسلمان به چندین دسته حتی تا 12 دسته در آیند) که روشن نیست از پرچمها، پرچم حق است (حق و باطل در میان هم اشتباه می گردد).

مفضل وقتی که این سخن را شنید، منقلب شد و بی اختیار گریه کرد.

امام صادق علیه السلام: به مفضل رو کرد و فرمود: چرا گریه می کنی؟

مفضل عرض کرد: قربانت گردم، چگونه گریه نکنیم که می فرمائی: مسلمانان دارای دوازده پرچم مختلف و مشتبه می شوند، که پرچم حق از باطل شناخته نگردد.

امام صادق علیه السلام به نور خورشید که از سوراخ اطاق وارد اطاق شده بود نگاه کرد و به حاضران و به مفضل فرمودند: آیا این تابش خورشید، آشکار است؟

مفضل عرض کرد: آری .

امام صادق علیه السلام فرمودند:

اَمرِنا اُبَیِن مِن هذه الشمس

راه و خط و پرچم ما، روشنتر و آشکارتر از این خورشید است.

کتاب اصول کافی, جلد 1, صفحه 336

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷

@Yaraneashora

امشب که زمین و آسمان می گرید

از ماتم عسگری جهان می گرید

جا دارد اگر شیعه خون گریه کند

چون مهدی صاحب الزمان می گرید

سالروز پرپر شدن یازدهمین گل بوستان امامت و ولایت، تسلیت باد🏴

@Yaraneashora

💐السَلامُ عَلَیکٍ یا فاطِمَةُ الزَّهراء(س)

🌺تا ابد اين نکته را انشا کنيد

🍀پاي اين طومار را امضا کنيد

🌺هر کجا مانديد در کل امور

🍀رو به سوي حضرت زهرا کنيد

@Yaraneashora

‌🌺 شرکت در نماز جماعت یکی از هفت آرزوی جبرئیل امین است🌺

✅ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم فرمود:

🔹 یا عَلِیُّ! تَمَنَّی جَبْرئِیلُ اَنْ یَکُونَ مِنْ بَنِی آدَمَ بِسَبْعِ خِصَالٍ وَ هِیَ الصَّلَوه فِی الْجَمَاعَه وَ مُجَالَسَتُهُ الْعُلَمَاءَ وَالصُّلْحُ بَیْنَ الاِثْنَیْنِ وَ اِکْرَامُ الْیَتِیمِ وَ عِیَادَه الْمَرِیضِ وَ تَشْیِیعُ الْجَنَازه وَ سَقیُ الْمَاءِ فِی الْحَجِّ ، فَاحْرُصْ عَلَی ذَلِکَ.

✅ ای على ، جبرئیل به سبب هفت خصلت، آرزو داشت که از فرزندان آدم باشد آن خصلتها (عبارت است از)

1⃣ نماز را به جماعت خواندن

2⃣ همنشینی او با علما

3⃣ آشتی دادن بین دو نفر

4⃣ احترام نهادن و خدمت به یتیم

5⃣ عیادت بیمار

6⃣ درتشییع جنازه شرکت کردن

7⃣ و آب دادن به حُجّاج در حج.

🔹 پس علی جان! بر حفظ این خصلتها حریص باش.

🍁🍁🍁

📚 مواعظ العَدَدیه،ص۱۹۵

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷

@Yaraneashora

💠امام صادق(ع)🌸 :هیچ مسلمانی نیاز مسلمانی را برآورده نکند مگر اینکه خدای تبارک و تعالی او را ندا دهد : پاداش تو بر عهده من است و من به کمتر از بهشت برای تو راضی نخواهم بود.✨

🌹🌷🌹🌷

@yaraneashora