2777
2789

🦋رسول گرامی اسلام (ص): از غیبت و سخن چینی سخت پرهیز کنید، چون غیبت سبب باطل شدن روزه و سخن چینی موجب عذاب در قبر می گردد.[*]

🛑آثار سخن چینی از نگاه قرآن و حدیث؛ این عمل ناپسند که در اسلام از گناهان کبیره شمرده شده است،[۱] پیامدهاى دنیوی و اخروی نامطلوبى دارد که به تعدادى از آنها اشاره می کنیم:

1. دشمنى و تفرقه

«دو به هم زنى» و «تفرقه افکنى» مهم ترین نتیجه «سخن چینى» است. مشاهده می کنیم که در بیشتر جوامع و خانواده هایی که آتش تفرقه میان آنان شعله ور است، آتشگیره آن، زبان سخن چین بوده و هیزم آن سخنانى است که بر زبان می آورد.

پروردگار در نکوهش سخن چینان می فرماید: «کسى که بسیار عیبجوست و به سخن چینى آمد و شد می کند، و بسیار مانع کار خیر، و متجاوز و گناهکار است».[۲]

ابوذر می گوید که پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) به من فرمود: «اى ابوذر! "قتات" داخل بهشت نمی شود». پرسیدم: اى رسول خدا! قتات یعنى چه؟! «فرمود: یعنى سخن چین. اى ابوذر! سخن چین در آن دنیا از عذاب خداوند راحتى نیابد».[۳]

امیرمؤمنان على(علیه السلام) در سخنانی فرمود:

«بدترین شما سخن چینان اند که میان دوستان جدایى می افکنند و در صدد عیب تراشى از پاکان هستند».[۴]

«از سخن چینی ها بپرهیزید که کینه ها به بار می آورد».[۵]

«کسی که در سخن چینى تلاش کند، افراد نزدیک به جنگ او، و افراد دور به دشمنی اش برخیزند».[۶]

2. دشمنى با خدا

پیامبر خدا(صلی الله علیه و آله) فرمود: «دشمن ترین شما نزد خدا، سخن چینان اند».[۷]

3. پذیرفته نشدن دعا

روایت شده است که؛ قحطى بنى اسرائیل را فرا گرفت. حضرت موسى(علیه السلام) چندین بار از خداوند طلب باران کرد، ولى باران نبارید. به دنبال آن بود که پروردگار به آن حضرت وحى کرد که دعاى تو و یارانت به این دلیل مستجاب نمی شود که در میان شما شخص سخن چینى است که بر این کار اصرار می ورزد. موسى(علیه السلام) پرسید: خدایا او کیست تا از میان خود اخراجش کنیم؟ فرمود: اى موسى! من خود، شما را از سخن چینى برحذر می دارم، چگونه راز او را بر ملا سازم؟ آنان به صورت جمعی[و با حضور سخن چین به صورت ناشناس] توبه کردند و خدا نیز برایشان باران فرستاد.[۸]

📚پی نوشت ها:

[*].بحار الانوار ، ج 74، ص 67.

[۱]. انصاری، کتاب المکاسب، ج 2، ص 63

[۲]. قلم، 11 ٓ 12.

[۳]. طوسی، الامالی، ص 537

[۴]. کلینی، ، الکافی، ج 2، ص۲۲۵

[۵]. کراجکی، کنز الفوائد، ج 2، ص 14

[۶]. عیون الحکم و المواعظ، ص 437

[۷]. ابن أبی جمهور، عوالی اللئالی العزیزیة فی الأحادیث الدینیة، ج 1، ص 100

[۸]. شهید ثانى،کشف الریبة، ص 42 ٓ 43

🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷

@yaraneashora

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

✨﷽✨

اثرات لقمه حرام در زندگی!

💠✍🏻رسول خدا صلی الله علیه و آله میفرمایند:

نماز ڪسی ڪه لقمه‌اش حرام است تا چهل روز قبول نمی شود و تا چهل روز دعایش مستجاب نمی گردد و هر مقدار از بدنش ڪه با حرام پرورش یافته سزاوار آتش و سوختن است.

💠✍🏻امام صادق علیه السلام :

هر ڪس بخواهد دعايش مستجاب شود، بايد ڪسب خود را حلال ڪند و حق مردم را بپردازد.

💠✍🏻امام هادے علیه السلام:

به راستى ڪه حرام، افزايش نمى ‏يابد و اگر افزايش يابد، برڪتى ندارد و اگر انفاق شود، پاداشى ندارد و اگر بماند، توشه ‏اےبه سوے آتش خواهد بود.

💠✍🏻حرام خوارے و قساوت قلب ارتباطی تنگاتنگ با هم دارند ڪه اگر ڪسی حرام خورد قلبش سخت شده و در برابر حق، نرمش نخواهد داشت! این همان سخنی است ڪه امام حسین (علیه السلام) در روز عاشورا به سپاه ڪوفه فرمود:

چون شڪمهاے شما از حرام پر شده،ڪلام حق در شما اثر ندارد...

📚 ڪافی

📚بحارالأنوار

🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹🌷🌹

@Yaraneashora

در خلاصه، علامه حلي، ص 84، مسمع بن مالک، آمده است. 

کردين، به کسر کاف و دال. 

سيد بکر بن وائل، و رئيس آنان در شهر بصره، و صاحب جاه و منزلت در ميان ايشان [1] ، و از اصحاب امام باقر (ع) [2] ، و امام صادق (ع) [3] بوده، و ثقه است [4] ، او از حضرت باقر (ع) اندکي روايت کرده، و ليکن از حضرت صادق (ع) بسيار روايت نموده، و اختصاص تمام به آن حضرت داشته تا آن که آن جناب روزي به او فرمود: «اني لا عدک لامر عظيم يا اباسيار»، اباسيار، من تو را از براي امري بزرگ مهيا و آماده داشته‏ام. [5] . 

روايت شده که وقتي امام صادق (ع) به او فرمود: اي مسمع! تو از اهل عراقي، آيا به زيارت قبر امام حسین (ع) مي‏روي؟ عرض کرد: نه، چون من مردي معروف و در بين اهل بصره مشهورم، و نزد ما جماعتي هستند که تابع خليفه‏ اند، و از قبايل عرب و ناصبيان و غير ايشان، دشمنان بسيار داريم، و من ايمن نيستم که احوال مرا به والي خبر ندهند، به طور قطع گزارش مي‏دهند، و از ايشان به من ضررها خواهد رسيد. حضرت فرمود: آيا مصائب آن حضرت با به خاطر مي‏آوري؟ عرض کرد: آري. فرمود: آيا بر آن حضرت جزع مي‏کني؟ عرض کرد: آري، به خدا سوگند که بي‏تابي مي‏کنم و مي‏گريم بر آن بزرگوار تا آن که اهل‏ خانه من، اثر اندوه در من مي‏يابند، و حتي از غذا خوردن امتناع مي‏کنم تا از حال من، آثار مصيبت ظاهر مي‏شود. حضرت فرمود: خدا رحم کند بر گريه تو، به درستي که تو شمرده مي‏شوي از کساني که جزع مي‏کنند از براي ما، و شاد مي‏شوند براي شادي ما، و اندوهناک مي‏شوند براي اندوه ما، و خائف مي‏گردند براي خوف ما، و ايمن مي‏گردند براي ايمني ما، و زود باشد که ببيني، در وقت مرگ خود، که پدران من حاضر شوند نزد تو، و سفارش کنند به ملک‏الموت درباره تو، و بشارت دهند تو را که ديده‏ات روشن گردد، وشاد شوي؛ و ملک‏الموت بر تو مهربان‏تر باشد از مادري مهربان نسبت به فرزند خويش. 

پس حضرت گريست و مسمع نيز گريست، تا آخر حديث که چشم را روشن و دل را نوراني مي‏سازد. [6] . 

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
در خلاصه، علامه حلي، ص 84، مسمع بن مالک، آمده است.  کردين، به کسر کاف و دال.  سيد بک ...

پی نوشت ها:

[1] رجال نجاشي، ص 298. 

[2] رجال الطوسي، ص 136. 

[3] رجال الطوسي، ص 321. 

[4] رجال کشي، ص 262. 

[5] رجال نجاشي، ص 298. 

[6] کامل الزيارات، باب 32، ص 101.

شاید آن روز که سهراب نوشت:“تا شقایق هست زندگی باید کرد” خبری از دل پر درد گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت:هر گلی هم باشی چه شقایق چه گل پیچک و یاس جای یک گل خالیست....زندگی بی مهدی زندگی با غمهاست.... 🌼🌼تا نیایی گره از کار بشر وا نشود.....درد ما جز به ظهور تو مداوا نشود...🌼🌼🌼🌼السلام علیک یا ابا صالح المهدی(عج)🌼🌼💜💜اللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج💜 مى شود فرصت ديدار مهيّا حتماً🌼بد به دل راه مده مى رسد آقا حتماً🌼اى كه دنبال دواى غم هجران هستى🌼مى شود درد نهان تو مداوا حتماً🌼اگر امروز نشد بوسه به دستش بزنيم🌼وعده ى ما همه افتاده به فردا حتماً🌼ثمر گريه ى ما خنده ى روز فرج است🌼آن زمان مى شكفد خنده به لب ها حتماً🌼دورى غيبت طولانى و تأخير ظهور🌼امتحانى است براى همه ى ما حتماً🌼كار ما منتظران چيست؟ اميد و تقوا🌼غم نخور مى شود آخر گره ها وا حتماً🌼هركه در زمره ى ما منتظران مى باشد🌼مى كند تا به ابد پشت به دنيا حتماً🌼انبياء منتظر آمدنش مى باشند🌼مى رسد پشت سرش حضرت عيسى حتماً🌼كاش باشيم و ببينيم كه روز رجعت🌼مى سپارد عَلَم خويش به سقّا حتماً🌼زره شير خدا بر تن و شمشير به دست🌼مى رسد منتقم حضرت زهرا حتماً🌼انتقام دَرِ آتش زده را مى گيرد🌼و به آتش بكشد آن دو نفر را حتماً🌼🌼🌼اللهم عجل عجل عجل لولیک الفرج🌼🌼🌼
خب چرا میگی مذهبی نیستممگه مذهبی بودن به چیه یا مایه ننگه؟؟ همینکه عشق امام حسین تو وجودته یعنی مذه ...

مذهبي بودن يعني پايبند بودن به اداب ديني كه خب من به تمام اداب اسلامي پايبند نيستم، بيشتر از اين هم لزومي نميبينم توضيح بدم چون خيلي واضحه!

كلا نفهميدم دليل اين لحن تندتون و اين مدل سوال جواب كردنتون رو!

فقط خدا نياره اون روز رو كه به اسم دين و خدا و ائمه كسي رو برنجونم.

مذهبي بودن يعني پايبند بودن به اداب ديني كه خب من به تمام اداب اسلامي پايبند نيستم، بيشتر از اين هم ...

من نمیدونم لحن تند کجای صحبتم بوده؟

من فقط گفتم حجاب و نماز و.. جزو ظواهره آدم مذهبیه اصل مذهبی بودن همون عشق امام حسینه

این نظر منه لحنمم عادیه  😂😂😂