2777
2789
عنوان

تعیین ؟

144 بازدید | 13 پست

بالاخره رفتم تعیین جنسیت😍خیلی خوشحالم اومدم بگم از ته دلم که خدای مهربون دامن همه ی منتظرارو بزودی سبز کنه  همین طور که منو بعده کلی مشکلات و بدبختیا مامان کرد.  فقط همین  

😉😘😘😘

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فدایییی همه ی دوستان گلم بشم 

چشم بخدا از ته دلممممممم دعا کردم برا اونایی ک منتظرن 

❤😚

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بسلامتی عزیزم  ان شالله سلامت به دنیا بیاد هفته چند رفتی؟

هفته ۱۸گلم ممنونم فدات

هفته ۱۸گلم ممنونم فدات

خواهش میکنم عزیزم 😘

پس سونوی آنومالی بوده 

دکتر خودش گفت یا شما ازش پرسیدین؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
هفته ۱۸گلم ممنونم فدات

مبارک باشه انشاالله سالم بیاد بغلت 

سونوی معمولی دادی یا انومالی؟

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
مبارک باشه انشاالله سالم بیاد بغلت  سونوی معمولی دادی یا انمالی؟

ممنونم 😚انمالی دادم عزیزم