2777
2789
عنوان

تعیین ؟

145 بازدید | 13 پست

بالاخره رفتم تعیین جنسیت😍خیلی خوشحالم اومدم بگم از ته دلم که خدای مهربون دامن همه ی منتظرارو بزودی سبز کنه  همین طور که منو بعده کلی مشکلات و بدبختیا مامان کرد.  فقط همین  

😉😘😘😘

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

فدایییی همه ی دوستان گلم بشم 

چشم بخدا از ته دلممممممم دعا کردم برا اونایی ک منتظرن 

❤😚

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

بسلامتی عزیزم  ان شالله سلامت به دنیا بیاد هفته چند رفتی؟

هفته ۱۸گلم ممنونم فدات

هفته ۱۸گلم ممنونم فدات

خواهش میکنم عزیزم 😘

پس سونوی آنومالی بوده 

دکتر خودش گفت یا شما ازش پرسیدین؟ 

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .
هفته ۱۸گلم ممنونم فدات

مبارک باشه انشاالله سالم بیاد بغلت 

سونوی معمولی دادی یا انومالی؟

گفتم: خسته و دل شکسته ام! گفتی: لا تقنطوا من رحمته الله ” از رحمت خدا نا امید نشوید” سوره زمر _ آیه ۵۳
مبارک باشه انشاالله سالم بیاد بغلت  سونوی معمولی دادی یا انمالی؟

ممنونم 😚انمالی دادم عزیزم 

2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز