2777
2789
اگه برات بگم چ اوضاعی داره ...بخدا از دیروز انگارزهرخوردم.هیچی هم ازگلوم پایین نمیره

میدونم عزیزم...منم‌دارم طلاق میگیرم خیلی سخته..

با برادرتون حرف زدین بچه هاش گناه دارن

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میدونم عزیزم...منم‌دارم طلاق میگیرم خیلی سخته.. با برادرتون حرف زدین بچه هاش گناه دارن

آره خیلی.اگه تاپیک آخرمو بخونی متوجه ی چیزایی میشی.دیشب کلی حرف زدم میگه خسته شدم.بهش فرصت هم داده اما مادرزنش ول کن زندگیشون نیست

😶
من همسر ندارم و دلم گرفته با خودم میگفتم اگه همسر داشتم اینقدر افسرده نبودم اما از وقتی اومدم اینجا ...

عزیزم انتخاب درست هیچوقت پشیمونت نمیکنه 

من پام شکسته از مرداد خونه مامانمم

انقد که این شوهر من درک داره من خودم ازش خجالت میکشم امروز هزار بار بهش گفتم شرمندتم ازت خجالت میکشم  . حتی یه چای جلوش نمیذارم بیچارخه این مدت حرفی از رابطه هم نزده

امشب میگفت ازدواج که همش رابطه و شکم نیست مهم سلامتیه اول خوب شو بالاخره اینم میگذره 

یعنی من جای اون داشتم گریه میکردم 

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی
آره خیلی.اگه تاپیک آخرمو بخونی متوجه ی چیزایی میشی.دیشب کلی حرف زدم میگه خسته شدم.بهش فرصت هم داده ا ...

چقدر دخالت ديگران تو زندگي شخصي بده 

ايشالا مشكلشون به زوزي حل شه

به خدا ميگم كاش شوهر نميكردم كاش ظالم بودم

كاش دلرحم نبودم

كاش مثل زن هايي بودمً كه پدر شوهراشون و در مياورد

كااااش كاش

هر روزی که میگذره با خودت قرار میذاری انتظارت از آدما رو کم‌کم، کم کنی. میبینی افاقه نمیکنه آدما رو دونه‌دونه از زندگیت کم میکنی. و این چرخه اونقدر هست که بخودت میای و میبینی نه دیگه کسی هست و نه دیگه انتظاری.
منم دلم گرفته. دختر یک و نیم ماهم مدام گریه میکنه. همسرم تنها خوابه یک ماه و نیمه حسرت یه شب خواب را ...

کاش من جات بودم و از خوشحالی کنار نی نیم تا صبح بیدار میموندم بس ک منتظرم....فقط بگو شکر ک داریش ی نگاه ب من بکن چقدددد حسرت حال تو رو دارم تقریبا دو سال شب و روز ندارم از ناراحتی....کی میفهمه چقدددد ناراحتم جز خدا.....کاش خدا ما رو ببینه

آره خیلی.اگه تاپیک آخرمو بخونی متوجه ی چیزایی میشی.دیشب کلی حرف زدم میگه خسته شدم.بهش فرصت هم داده ا ...

انشااله که طلاق نمیگیرن...

واسشون صلوات فرستادم

برای تو که خدایی،خدای من تو بگو که استجابت کدامین دعای من سخت است؟؟😔
افرين به همسرت  چقدر عالي  خدا حفظشون كنه

قربونت عزیزم خدا همه ی همسرای خوبو برای هم حفظ کنه

برای بارداری همه منتظرا و سلامتی پسرام 1 صلوات میفرستید  خدایا شکرت برای هدیه ای که دادی