2789
عنوان

نفرین

140 بازدید | 11 پست

نظر شما چیه ؟ امروز خواهر شوهرم جاری ام نفرین میکرد حالم یه جوری شد ؟ یعنی من هم نفرین  میکنه ؟

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

البته من کاری بهش ندارم  ولی  ...بهش گفتم نفرین نکن گفت میخوام بکنم  

امضای قبلم برآورده شده با دعای شما نینی سایتی ها ...خونه ام سه خوابه شد😊 ....امضا جدیدم صلوات بفرستید برا رفع مشکلات نینی سایتی ها ..لطفا🤗

دلم یه جوری شد فهمیدم خیلی حسود هست ..گفت نذر میکنم  تا ...

بچش بعد تولد فوت شد گفت الهی همه شما تجربه کنید  

بچش بعد تولد فوت شد گفت الهی همه شما تجربه کنید    

حتما ناراحت بوده فک کرده دشمن شادی کردین این حرف رو زده عمدی نبوده به دل نگیرین

لطفاااا😢 برای شفایمادرم👵یک حمدبخونینممنون انشالله هیچکدوم از عزیزانتون❤ بیمار نشن😍

حدودا ده سال پیش کرایه تاکسی دویست تومان بود بعد راننده قبل از اینکه کرایه ها رو بیشتر کنن خودش پنجاه تومان اضافه کرده بود،منم گفتم 250نمیدم کرایه 200قبول نکرد اخر سر یه پنجاه تومانی بهش دادم تا شده بودو بهش گفتم من راضی نیستم، درحین رانندگی داشت پولو باز میکرد از دستش باد برد ،از تو ایینه یه نگاه بهم  کرد و دیگه هیچی نگفت  

هر بژی کورد،،،صدا فقط کاکه ناصر رزازی