asmaagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 126 عنوان روغن زازراچنی 7394 بازدید | 17 پست سلام دوستای گلم.کسی روغن زازراچنی استفاده کرده شنیدم برا منافذ پوست خوبه؟نمیدونم بگیرم یا نه؟میشه راهنمایی کنید تعداد رای : 0 نظرسنجی کسی تجربه داره؟ 😊 0 0% ,😊 0 0% آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...! 1397/06/14 | 21:03 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
salabcdef عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 منم میخام این روغنو بخرم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نه... دوستان لطفا نظر بدین نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...
asmaagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 126 منم میخام این روغنو بخرم ولی نمیدونم واقعا خوبه یا نه... دوستان لطفا نظر بدین اگه فهمیدی ب منم بگو آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...!
رکسانا95 عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 2 من برای جای جوش استفاده کردم، خیلی هم راضی هستم اما برا منافذ رو نمیدونم
asmaagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 126 من برای جای جوش استفاده کردم، خیلی هم راضی هستم اما برا منافذ رو نمیدونم مرسی گلم.ینی منافذ باز نداری آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...!
nika_m عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3 من استفاده کردم برای منافذ صورتم، دوماهه دارم مصرف میکنم خیلی راضی ام
رکسانا95 عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 2 مرسی گلم.ینی منافذ باز نداری عزیزم صورت من منافذ ش باز نیست، من استفاده کردم مشکلی نداشت راضی بودم.
asmaagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 126 من استفاده کردم برای منافذ صورتم، دوماهه دارم مصرف میکنم خیلی راضی ام از کجا گرفتین شما؟ آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...!
asmaagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 126 عزیزم صورت من منافذ ش باز نیست، من استفاده کردم مشکلی نداشت راضی بودم. شرمنده هی سوال میکنم .شما جوش نزدین موقع استفاده؟ من صورتم جوش میزنم حالت عادی آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...!
nika_m عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3 از کجا گرفتین شما؟ عزیزم من از یه لوازم آرایشی تو مهرشهر خریدم، اما یکی از دوستام که به من معرفی کرد از پیج اینستا خریده بود
asmaagoli مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 126 عزیزم من از یه لوازم آرایشی تو مهرشهر خریدم، اما یکی از دوستام که به من معرفی کرد از پیج اینستا خرید ... بعد چجوری مصرف میکردین ینی چنبار در روز یا شب؟ بعدش باید شست؟ آدم خوبی باش,اما وقتتو برای اثباتش ب دیگران تلف نکن...!
nika_m عضویت: 1397/07/02 تعداد پست: 3 بعد چجوری مصرف میکردین ینی چنبار در روز یا شب؟ بعدش باید شست؟ عزیزم من دو بار در روز مصرف کردم،بعدم چون خیلی زود جذب میشه احتیاج به شستن نداشتم
sunshine_77 عضویت: 1397/03/11 تعداد پست: 107 من استفاده کردم برای منافذ صورتم، دوماهه دارم مصرف میکنم خیلی راضی ام سلام عزیزم شما چند خریدی ؟
salabcdef عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 من این روغن رو استفاده کردم. اما هیج اثری رو منافذ باز پوستم نذاشت. اصلااااا راضی نبودم🙇♀️😔 نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...
salabcdef عضویت: 1397/06/27 تعداد پست: 107 اگه فهمیدی ب منم بگو فهمیدم. الان که استفاده کردم. خوب نبود🤦♀️ نیا باران... زمین جای قشنگی نیست. من از اهل زمینم؛ خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست میدارد...