2777
2789
عنوان

پناهنده شدن

3922 بازدید | 66 پست

لطفا کسایی که اطلاع دقیق دارن،  جواب بدن!

اینایی که پناهنده یه کشور مثلا کانادا میشن. بهشون حقوق و خونه....  میدن تا چند وقت؟ 

بعد چی در عوضش می خوان؟ 

دیگه نمیتونن برگردن ایران؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست من پناهنده شد یه سال تو کمپ  بود سخت گذشت الان خیلی راضیه دوتا بچه داره هر چی اینجا رویا بود براش اونجا داره میگه اصلا برنمیگردم بچه هام تو رفاهن

ولی اون 1سال خودش میگفت سخت گذشته اما ارزششو داشته 

دانمارکه شوهرشم تو پست کار میکنه خودسم داره درس میخونه دیپلم بگیره برا دانشگاه

اونجا دیپلم ایرانو قبول ندارن برا همین دوباره رفت مدرسه 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔

من تو گوگل کلی سرچ کردم ولی متاسفانه الان هیچ کشوری پناهنده نمیگره اگرم بگیره با بدترین شرایط یعنی ی چیز خیلی افتضاح و هیچ حق و حقوقی نداری فقط باید بدبختی بکشی اون چندسال پیش بود که به پناهنده ها کمک میشد الان میگن اصلا همچین کاری نکنید حالا باز خودتم تحقیق کن ولی من ی مدت راجبش تحقیق کردم اینو فهمیدم 

زندگی زیباست ...
چرا فشار؟  به متاهل ها خونه جدا نمیدن؟ مگه همه ایرانی نیستن؟

نه کی گفته همه ایرانین کمپه دیگه تا خونه بدن پدر آدم درمیاددر همه بستگی به کشورش داره 

آجی  جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....

[QUOTE=68286946]همه کشورا پناهنده نمی گیرن عزیزم که دیگه...الان چند سالی هست که خیلی سخت شده پناهندگی...خصوصا تو.کان ...[/QUOT

الان کانادا پناهندگی نمیده؟ اخه یه بنده خدایی گفته میتونم درست کنم!  الکی میگه؟ 

نه میگن تا یه مدت بهشون ماهانه پول میدن!   اما نمیدونم باید واسشون کار خاصی هم انجام داد یا نه ...

نه عزیزم . میبرنتون تو کمپ یه مدت اونجا باید زندگی کنید بعد میرید باید مساقل شید معمولا ۱سال نگه میدارن تو کمپ . اونجا هم کار میکنی وهم زندگی. پولی بهتون نمیدن.

اینجوری بود که همه میرفتن.

بیرون از کمپ هم نمیتونید برید. کلا به روح و روانتون اسیب میرسه

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢