2777
2789
عنوان

پناهنده شدن

| مشاهده متن کامل بحث + 3922 بازدید | 66 پست

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

[QUOTE=68286946]همه کشورا پناهنده نمی گیرن عزیزم که دیگه...الان چند سالی هست که خیلی سخت شده پناهندگ ...

کانادا که اصلا پناهنده نمیگیره.

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
چرا فشار؟  به متاهل ها خونه جدا نمیدن؟ مگه همه ایرانی نیستن؟

الان میگن همه ایرانی نیستن شده پر از افغان و عرب خیلی بد شده قبلا شرایط خیلی بهتر بود ولی الان دیگه مثل گذشته نیست 

زندگی زیباست ...
چرا فشار؟  به متاهل ها خونه جدا نمیدن؟ مگه همه ایرانی نیستن؟

نه همه ایرانی نیستن هرکی از هرکشوری بیاد دیگه.

امریکا . افعانستان ایران 

همه یکجا هستن

آنشرلی هم نشدم یکی ازم بپرسه.  آآنه ه ه  تکرار غریبانه روزهایت چگونه گذشت؟؟؟ 😭😭😭😭                      گاهی میپرسند از من  عاشقش هستی هنوز؟؟؟؟بی تفاوت بودنم را  گریه میریزد بهم!☔️    🍁😢😢😢😢
[QUOTE=68286946]همه کشورا پناهنده نمی گیرن عزیزم که دیگه...الان چند سالی هست که خیلی سخت شده پناهندگ ...

تو كمپ ها همجور ادمى هست از اتيوپيى بگير تا روس و افغانى و پاكستانى و سورى و ...كى گفته همه ايرانى هستن و كى گفته بهشون خونه ميدن و در ضمن تا وقتى كه جواب نگيرن بايد با همين افراد همخونه باشن

آخ چه سخت! 

بله عزیزم اگه راحت بود که همه پا میشدن میرفتن...

مرسی عزیزم.  شوهرش چطور تونست اونجا کار پیدا کنه؟

وقتی رفتن خودشون اونجا بهش کار دادن تو پیتزایی  6صبح تا 12 شب  به مرور کارش بهتر شد 

خونه دارن ماشین خوب 

نه که بخاد ادای ادمای خوشبختو در بیاره  واقعا راضیه 

منم بتونم میرم 

حتی بدی هات بخشیدنی بود💔