2777
2789
عنوان

مادرشوهر 😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 902 بازدید | 79 پست
چون دزده دزدی ک شاخو دم نداره  ...زنجیر کادو سر عقدی ک ب شوهرم دادمو برداشته برا خودش الان 6/7م ...

چ بد😞😕

خواهریا برام دعا کنید ب حاجتی ک تو دلمه برسم وهرچی صلاحمه برام پیش بیاد منم دعاتون میکنم مرسی عزیزان😘😘😚😍
مادرشوهر اسمش باخودشه هرکاری براش کنی مثل گربه میمونه هیچی جلو چشمش نمیمونه 

نه والا،من مادرشوهرم ماهه ماه،بخدا از مادر خودم بهتره

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه والا،من مادرشوهرم ماهه ماه،بخدا از مادر خودم بهتره

پس تو خیلی خوش شانسی

فرقی ندارد بهارباشد یا تابستان،پاییزباشد یا زمستان،هر زمانی که باشد من همچنان میگویم(گه تو این زندگی) 🤤🤤🤤

یا راه حل دیکه

ب شوهرت بگو مامانم نیخواد مقل اون زنجیروبرامتم بخره مدلش یادش رفته بیار چندروزربدم مامان بره بخره 

دیگه نده بتداز کردن خودت

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
چون دزده دزدی ک شاخو دم نداره  ...زنجیر کادو سر عقدی ک ب شوهرم دادمو برداشته برا خودش الان 6/7م ...

شما هم پرو پرو بگو مامان زنجیر طلا مو نمیدی؟؟؟من واسه شوهرم خریدم که بعدش خودم بندازم...

اگه گفت اون نیست این استیله بگو ،وا مگه من نمیشناسم چیزیو که خودم خریدم

همسرمهربونم💏چهل سال بعدجلوی آینه موهایم را شانه کنم..👵روسری آبی ام را بپوشم وآرام آرام بروم توی آشپزخانه..نگاهت کنم و بگویم :دیدی گفتم میان ..لبخند بزنی☺بگویی : چقدر قشنگ شدی😍یاد وقت هایی بیفتم که جوان بودم.👩ناراحت شوم که پیر شده ام 👵..زشت شده ام ..و تو باز بگویی با موهای سفید بیشتر دوستت دارم👵و من مثل بیست سالگی هایم ذوق کنم😍سر بزنم به قیمه ای که برای بچه هایمان پخته ام ..🍲بعد تو از نوه ی آخرمان بگویی.بگویی این فسقلی عجیب شبیه تو شده..من برایت چای بریزم.☕بچه هایمان بیایند.مدام بگویم :قند نخور آقا.چایی داغ نخور .. بذار سرد شه..تو لبخند بزنی☺من مثل چهل سال پیش شوم و جلوی بچه هایمان سرم را روی شانه ات بگذارم ..💑نوه هایمان را بغل کنیم .👶دخترهایمان سالاد درست کنند و غذا بیاورند ..پسرها سفره بیاورند و بشقاب بچینند..پسر اولمان بگوید :هیچی دستپخت تو نمی شه مامان..عروسمان خودش را برایش لوس کند و بگوید:پس دستپخت من چی ؟!پسرمان نازش را بکشد😍ما از حال خوششان ذوق کنیم ..زیر گوشت بگویم : مرد زندگی بودن را از خودت یاد گرفته.❤باز هم نگاه های مهربانت.👀و باز هم درد زانوهایم یادم برود ..بچه ها بروند خانه هایشان ..ومن از خوشحالی ده بار بمیرم که چهل سال است تو را دارم ..💏

خوب این یعنی شوهرت بهش داده،اون که بی اجازه برنداشته

مجبور به تولید مثل نیستیم،یک فرق ما با حیوانات همینه   
خب بگیر ازش  بگو مامان جون گردنبندمو میدی میخوام براتولد دوستم بندازم بعدش برات میارم دیگه ند ...

اشغاله بش میگم زنجیر شوهر منه میگه نههههه این استیله مال شما کجا بوده اونو فروختیم ...چ پرووو ...بخدا تولد شوشو بش سکه دادم دوسال پیش ملوم نشد چی شد اما این زنجیر ابرومه چی بگم اخه...بخدا برا عقدم هیچی طلا نخریدن کلا شاید دئ سه گرم بم داده باشن بعد چیزیم ک من دارم خودم پولشو دادم گرفتن....بخدا اونمئقع دستمون خالی شد یهو قسطی برش داشتیم منو مامان پول س ماه کاارمونو گذاشتیم ک. اون بندازه ...همئن شب عقد ازش گرفتن 

هاره زورمون بش نمیرسه بی ابروعه چیکار کنیم

بگو ازمامانتدبگیر نیخوام بدم مثل مدلسگش بدامنم بسازن

پشت زنحیرطلاشماره۷۵۰ نوشته شده ب مادرشوهرت بگو مامان ی لحظه گردنبندتومیدی ببین شناره هس ب روش بیار بگو ازوی تاحالااستیل۷۵۰داره

جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.