2777
2789
عنوان

پوشک

| مشاهده متن کامل بحث + 567 بازدید | 48 پست

من پمپرز می بندم برای دخترم...الان که خیلی داره گرون میشه...سه تا بسته دارم تو خونه نگه داشتم برای شب و وقتایی که بیرون میرم چند روزه هم کهنه گرفتم دارم با اون پوشکش می کنم فقط با کهنه زود به زود عوض کنید بچه رو ...من دو ساعت یک بار عوض می کنم ...شب پوشکش می کنم چون نمی خوام بین خواب پوشکشو عوض کنم...خونه امون هم آپارتمانیه بدون تراسه واسه همین آخر شب کهنه ها رو اتو می کشم. در ضمن از محافظ کهنه هم بهتره استفاده بشه. اینجوری شستن کهنه راحت تره...ترجیح میدم با کهنه ببندم اما برای پوشک اینقدر پول ندم که فکر کنن خبریه و هی گرونترش کنن.

منم پریما استفاده میکردم. ولی گرون شد و کمیاب. کانفی امتحان کردم کیفیتش خوبه به پاش هم ساخت. مولفیکس هم به پاش ساخت ولی پشتش کوتاهه. به مای بی بی حساسیت داره. این مارکارو امتحان کن. بسته کوچیک بگیر

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هفته پیش این قیمت الان ۱۱۷۰۰۰۰

من چهار ماه دیگه بچم بدنیا میاد از اونجایی که شرایط مملکت رو دیدم تیر ماه رفتم آبادان چون منطقه آزاده ۲۲ بسته سایزای مختلف پوشک پریما پمرز گرفتم بسته ای ۵۰ تومن برداشتم,همون موقع هم تاپیک زدم که بچه ها پوشک بخرین ولی همه مسخره م کردن حالا همه فهمیدن من چی میگفتم

خدایا بابت شوهر مهربون پسر شیرین زبون و داداش توراهیش ازت متشکرم  

امشب خیابون بنی هاشم قل قل بود 

مردم انگاری به جای گوشت و مرغ میخوان از دستمال کاغذی و مواد شوینده برن بالا 

تو یه مغازه زده بود بیشتر از ۳ تا نوار بهداشتی نمیدیم 😢چقدر آخه بدبخت شد مملکت ما