2777
2789
بنظرم حالاکه تخمک آزادشده بریداقدام بعضی وقتا لقاح طول میکشه اینماه روازدست ندید راستی دوش آب گرم شو ...

😖دو روز پیش اونقد التماسش کردم ک این ماه بریم لقدام گف نه ماه بعد برا ماه بعد برنامه ریختیم گفتم چ فرقی میکنه خب دوهفته این ور اون ور....گف ن ک نه...راه حلی نداری قبول کنه...?

😖دو روز پیش اونقد التماسش کردم ک این ماه بریم لقدام گف نه ماه بعد برا ماه بعد برنامه ریختیم گفتم چ ...

نه والا من خودمم همین مشکلو دارم  میتونی تو عمل انجام شده قرارش بدی بگی قرص اورژانس میخورم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این ماهم اگه دختر میخوای میتونی اقدام کنی. الان اقدام کن چون هنوز آزاد نشده . اگر میخوای دقیق اندازه ...

بخدا اونقد التماس شوهری کردم ک دو روز پیش بریم برا اقدام گف ن که ن....برا ماه بعد برنامه ریختیم....اصلا زیر بار نرف...😨

برا جنسیت دختر کی باید نزدیکی داشت?

ببین گلم باید ۲-۳ -۴ روز قبل از تخمک گذاریت و همین طور ۳-۴ روز بعد از تخمک گذاریت رابطه داشته باشی،دلیلش هم اینه که وقتی تخمک آزاد میشه رحمت یه ماده ی قلیایی ترشح میکنه که برا پسر زایی خوبه چون باعث میشه اسپرم y زنده بمونه و زودتر حرکت کنه

نه والا من خودمم همین مشکلو دارم   میتونی تو عمل انجام شده قرارش بدی بگی قرص اورژانس میخورم

نمیشه اطلاعاتش تو این موردا بالاس نمیشه گولش زد...دیونم کرده...