2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای جتسیت دختر کی میشه اقدام کرد...

برای دختردارشدن یکی دوروز قبل وبعدازتخمک گذاری بایداقدام کنیدکه شما قبل ازتخمک گذاری روازدست دادید فک کنم بایددوروز دیگه بریداقدام قبلش هم توی تشت آب وسرکه بشینید ارضانشیدتابیست دقیقه هم بلندنشید ايشالا جواب بگیرید

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر
هنوز کیتت + نشده عزیزم . برای دختر میگن دو روز قبل تخمکگذاری حدودا اقدام کنید

اخه پررنگ تر از بقیس....دیدم پررنگ تره برا همین پرسبدم...یعنی از اینم پررنگ تر میشه?

برای دختردارشدن یکی دوروز قبل وبعدازتخمک گذاری بایداقدام کنیدکه شما قبل ازتخمک گذاری روازدست دادید ف ...

قربونت برم مرسی...من این ماه نمیرم اقدام فقط میخواستم روز تخمک گذاریم دستم بیاد برا ماه بعد ک برم اقدام

اخه پررنگ تر از بقیس....دیدم پررنگ تره برا همین پرسبدم...یعنی از اینم پررنگ تر میشه?

آره وقتی خط پایینی همرنگ یا پررنگتر از بالایی بشه یعنی 6 ساعت تا 12 ساعت بعد حدودا تخمکگذاریته. این هنوز مثبت نشده. دختر میخوای؟ اگه دختر میخوای باید دو روز قبل تخمکگذاری اقدام کنی 

بنظرم حالاکه تخمک آزادشده بریداقدام بعضی وقتا لقاح طول میکشه اینماه روازدست ندید راستی دوش آب گرم شوشو هم موثره گلم ايشالا دامنتون سبزبشه

اتفاقهایی هست که حسرتش تاابدرودل آدم می مونه مثل حسرت دوباره بوسیدن دستهای مادر
آره وقتی خط پایینی همرنگ یا پررنگتر از بالایی بشه یعنی 6 ساعت تا 12 ساعت بعد حدودا تخمکگذاریته. این ...

پس فردا هم یه کیت دیگه هم میزارم....ماه بعد میرم اقدام...این ماه میخواستم تخمک گذاریم دستم باشه ک ماه بعد دو روز قبلش اقدام کنم

پس فردا هم یه کیت دیگه هم میزارم....ماه بعد میرم اقدام...این ماه میخواستم تخمک گذاریم دستم باشه ک ما ...

این ماهم اگه دختر میخوای میتونی اقدام کنی. الان اقدام کن چون هنوز آزاد نشده . اگر میخوای دقیق اندازه و ... فولیکولتو بفهمی میتونی یه سونوی شکمی بری