2777
2789
عنوان

آخرین دوره درمان

264 بازدید | 14 پست

سلام دوستان من سه ساله ازدواج کردم بدون دارو هم اقدام نداشتم رفتم دکتر که آزمایشات قبل بارداری بده گفت تنبلی خفیف داری از همون اولش قرص کلومیفن داد سه دوره خوردم دیروز ۲۴ سیکل بودم رفتم دکتر یه دوره دیگه قرص نوشت گفت ایشالله که با این دوره باردار میشی وگرنه دیگه این آخرین دوره درمان با قرص هست!خیلی نگران شدم ببخشید شماها چند دوره کلومیفن مصرف کردین؟ بعدش iui میکنن؟

اگه تونستم کمکی کنم لطفا برا شادی روح بابای عزیزم صلوات بفرستید

من کلا شنیدم کلومیفن نباید خورد مقاومت به انسولین میاره و خودش به مرور زمان باعث دیابت میشه ، از راه تغذیه سالم خودتو درمان کن مشکل خاصی نداری که

☘️⚖️تعادل قانون طلایی زندگی ⚖️☘️

من دو دوره مصرف کردم، نشدم

یک ماه استراحت داد، تو همون ماه باردار شدم، نگران نباش، چند ماه بعد قطع کلومیفن احتمال بارداری هست، چون مشکل تخمک گذاری رو حل میکنه

تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش، خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید، خدایا شکرت

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من کلا شنیدم کلومیفن نباید خورد مقاومت به انسولین میاره و خودش به مرور زمان باعث دیابت میشه ، از راه ...

ممنون عزیزم انشاالله

من دو دوره مصرف کردم، نشدم یک ماه استراحت داد، تو همون ماه باردار شدم، نگران نباش، چند ماه بعد قطع ...

منم میخوام دوره چهارم نخورم یه ماه فاصله بدم ممنون عزیزم

من یکبار ۴ دوره استفاده کردم باردار شدم هفته ۵ سقط شد، یک بارم دوباره ۴ دوره استفاده کردم بعد پریودم نا منظم شد دیگه اعصاب دکتر نداشتم ، چند ماه نرفتم فکر کن آخرین پریودم ۲۲ اسفند بود،تیر بی بی چک زدم مثبت شد باورم نمیشد هفته ۹ بودم، یعنی اردیبهشت حامله شدم، کاملا بی ربط به هم

من یکبار ۴ دوره استفاده کردم باردار شدم هفته ۵ سقط شد، یک بارم دوباره ۴ دوره استفاده کردم بعد پریودم ...

وای چقدر خوب منم پریودام نامنظمه فک کنم بدون دارو باردار بشم اصلا متوجه نمیشم ولی از وقتی کلومیفن میخورم منظم شدم 

البته اینم بگم دکتر دیروز معاینه کرد یعنی نمونه برداشت گفت وضعیتت خیلی خوبه انشاالله که بارداری

بیشترین دوره درمان میگن ۶ ماه تا نهایتا ۷ ماه، عکس رنگی انداختی؟؟؟؟ 

نه ولی اولین دوره درمان سه تا بی بی چک مثبت شد بعدش شدید پریود شدم دکتر گفت دفع شده از عکس رنگی میترسم

نه ولی اولین دوره درمان سه تا بی بی چک مثبت شد بعدش شدید پریود شدم دکتر گفت دفع شده از عکس رنگی میتر ...

خوب پس عکس رنگی نمیخوای، چون مال منم بی بی چک مثبت شد و بعد پریود شدم که دکتر گفت سقط حساب میشه

ایشالله عزیزم، ایشاالله به زودی خوش خبر باشی 

راستی عزیزم شما بارداری از ته دل دعام کن هفته بعد بی بی میذارم اگه مثبت شد میام خبرشو اینجا میدم هرچند که فک نکنم مثبت بشه کل علایم پریود دارم

راستی عزیزم شما بارداری از ته دل دعام کن هفته بعد بی بی میذارم اگه مثبت شد میام خبرشو اینجا میدم هرچ ...

ایشالله مثبت میشه، منم کل علائم پریود داشتم، نگران نباش،  البته دکتر من میگفت ای یو ای و ای وی اف  برای کسی که شوهرش مشکل داره ،

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز