2777
2789
عنوان

هر کی انلاینه کمکم کنه خاهشا

235 بازدید | 9 پست

ازمایش دیابت بارداری دارم توی هفت ماه، ماما گفت مشکلی نیست، ولی خودم تو شکم میشه راهنمایی کنید

قسمت پاینش ازمایش ادراره،چرا جلوی پروتئین خط کشیده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دفع پروتیین داری ولی کم بوده. برا همین گفته مشکلی نیست.باز ب دکتر هم نشون بده مطمئن شو

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست

عکست اصلا واضح نیس ولی شاید دفع پروتئین داری دکتراگه گفته چیزی نیس پس بیخودی نگران نشو و به بچه هم انتقال نده اگه چیز خطرناکی بود دکتر دست دست نمیکرد میگفت الاناون شک تو بیشتر واسه جنین ضررداره

سلام ماما گفته مشکلی نیست بعد اومدی نی نی سایت میگی تفسیرش کنن؟

عزیزم چرا اینکارو  میکنی با خودت

آخه با یه راهنمای اینترنتی یا ترجمه کلمه تو آزمایش که نمیشه فهمید.وگرنه همه میشدن پزشک

گلم این کار فقط استرست رو بیشتر میکنه.من کشیدم که میگم

خواهش گوش کن

دوران بـقا چـو بـاد صـحـرا بـگذشـت/ تلخی و خوشی و زشت و زیبا بگذشت__ پنداشت ستمگر که ستم بر ما کرد/بر گـردن او بـمـانـد و بــر مـا بــگـذشـت 🌷مخاطب خاموش دیروز و روشن!امروز...