رها۱۵۱۰ مدیر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 عنوان چرا ؟ | مشاهده متن کامل بحث + 580 بازدید | 86 پست من تاپیک شراب زدم دیدم کسی همسرم ت رفتم بیرون امدم دیدم ترکیده. موضو ع چی بوده 1397/06/14 | 05:42 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
رها۱۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 تو رو باید شلاق بزنن هفتادوچهارضربه اونش دیگه قانون معلوم میکنه نه تو
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 واقعا که چه ادم های خنگی پیدا میشه. گلم اگه من خورده بودم الان باید قر میدادم نه بیام جو ... عزیز دلم همه میدونن وقتی مملکت اسلامیه و نینی سایت یه سایت ایرانی اسلامیه دیگه نباید خلاف شرع اسلام تاپیک بزنن شما هی کاربرا میخوان متوجهت کنن که دقیقاً موضوع تاپیکت خلاف شرع بودهمگر اینکه دینتون اسلام نباشه که اون یه قضیه جداهستش یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
رها۱۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 عزیز دلم همه میدونن وقتی مملکت اسلامیه و نینی سایت یه سایت ایرانی اسلامیه دیگه نباید خلاف شرع ... هه صحبت شما متین ولی من یه سوال کردم که تا د با توصیه خانوما و دیگه نمی خورم ولی من خواستم اسم ماشون بدونم
رها۱۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 عزیز دلم همه میدونن وقتی مملکت اسلامیه و نینی سایت یه سایت ایرانی اسلامیه دیگه نباید خلاف شرع ... هه اسلام
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 اونش دیگه قانون معلوم میکنه نه تو خب عزیز جان من حقوق خوندم قانون مجازات اسلامی معلوم کرده دیگه گلم فقط در دینِ مسیحیت شراب آزاده یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
رها۱۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 خب عزیز جان من حقوق خوندم قانون مجازات اسلامی معلوم کرده دیگه گلم فقط در دینِ مسیحیت شراب آزا ... من ب معذرت میخوام مامانم باباهام دعوا کرد سر تو خالی کردم بخخش گلم در ضمن فقط یه سوال بود من تازه بگردم کجا گیر بیارم مشروب
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 استارتر این حرفایی که اینجا زدی پیگرد قانونی داره پلیس فتا این سایتو رصد میکنه یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم
رها۱۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 استارتر این حرفایی که اینجا زدی پیگرد قانونی داره پلیس فتا این سایتو رصد میکنه عه. چیکار کنم حالا
رها۱۵۱۰ مدیر استارتر عضویت: 1397/06/08 تعداد پست: 1203 دوستان من معذرت میخوام در کل من فقط برای یه خرده با این جور چیزا اشنا شم گفتم ولی من نماز میخونم شراب من نمیدوستم شراب بخوری نماز نداری الان فهمیدم خیلی ممنون از همرا تون
حلوالوزدماوند عضویت: 1397/02/11 تعداد پست: 37180 تعجب میکنم ازاینکه چه طور این تاپیک به پنج صفحه رسیده وهنوز تعطیل نشده یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم