2777
2789
عنوان

چطوری جنسیت نی نی به خانواده شوهرم اعلام کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 42 پست
هر کاری میکنی بکن فقط خودتو تو چشم نندااااااز

اونقدر زشت و خپل شدم که اصلا تو چشم نیستم،مثلا چه کاری بکنم؟

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من و شوهرم اینقدر حستس نیستیم سپرده بودیم دست خدا ولی اونا حساسن دوتاشون دکتر تعیین جنسیت رفتن ولی د ...

منو شوهرمم دختر ميخواستم ،دكتر نرفتيم ولي پسر شد بچه،كلا حساس باشي بدتره

یه جشن تعیین جنسیت بگیر😃😃😃 البته من خودم ازین کارا تا حالا نکردم🤨

خانواده شوهرم تو فاز اینجور چیزا نیستن خواهر😒

گر نگهدار من انست که من میدانم       شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد.خدایا دختر و پسرش فرقی نداره فقط سالم باشه🙂خدایا شکرت بخاطر داده هات و نداده هات
دیگه خواهر با این گرونی جشن شب هفت و اسم گزاری هم لغو شده چه برسه تعیین جنسیت.مردم نون پیدا نمیکنن ب ...

البته من واسه خواهر شوهرمو رفته بودم زیادم چیز خاصی نداشت 

چند تا بادکنک زده بود با تم نی نی گفت اگه کیک دختر باشه دختره اگه پسر باشه پسر

بیشتر مهمونی خودمونی و دور هم جمع کنی بود

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚
زنگ بزن به مادرشوهرت بگو الو سلام بچم پسره باى تا هاى

مادر شوهرم که از روز اول خبر داره،مسئله بزرگ جاریهام هستن😬

مادر شوهرم که از روز اول خبر داره،مسئله بزرگ جاریهام هستن😬

تو تلگر ام پیام بده

خدایا ،ای کاش انقدر اب داشتم تا اتش جهنمت را با ان خاموش می کردم،و انقدر اتش داشتم که بهشت را با ان به اتش می کشیدم،تابندگانت تو را فقط به خاطر خودت دوست بدارند نه به خاطر بهشت و جهنمت🤗🤗🤗😍😍😍😍😍😚😚😚

جاری من اینقد هول بود ک هنوز پنج دیقه نبود از سونو اومده بودم خونه ک برخلاف همیشه ک زنگ نمیزد یهویی زنگ زد گفت جنسیتش چی بود😐

ان تی هم بهم نگفته بود جنسیتو اینقد هی بهم میگفت بچت دختره گفتم شکر خدا دخترم رو چشمامون جا داره خودمم حس میکنم دختره یکم خیالش جمع شده بود

بعد انومالی نمیخاستم بگم بهش چون با اینک ب نظرم هیچ فرقی نداره دختر یا پسر ولی میدونستم خیلی پسر دوس داره و دوتا دختر داره دلم نمیخواست دلش بشکنه

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
اونقدر زشت و خپل شدم که اصلا تو چشم نیستم،مثلا چه کاری بکنم؟

اینکه ميگي روی جنسیت پسر حساسیت دارن حواست باشه که بگي پسر داری چشمت نزنن

ميشه برای آرامش زندگیم و حاجت رواییم يه صلوات مهمونم کنید   
جاری من اینقد هول بود ک هنوز پنج دیقه نبود از سونو اومده بودم خونه ک برخلاف همیشه ک زنگ نمیزد یهویی ...

بعد اینکه بهش گفتی چه عکس العملی نشون داد؟

بعد اینکه بهش گفتی چه عکس العملی نشون داد؟

حس کردم یه جوری شد دست کم دیگ جلو من بچشو لوس نمیکنه ناز بیاد اخه من دو سالی طول کشید و تا باردار بشم این خانوم بارها دلمو شیکوند ولی من بهش گفتم ما دختر میخواستیم ک دلش بازم نشکنه

درست وقتی که دکترا ناامیدمون کرده بودن خدا گل پسری رو به ما هدیه داد❤
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز