2777
2789
عنوان

بارداری

87 بازدید | 14 پست

سلام دوستان خوبم

من میخام برم آزمایشات قبل از حاملگی ۶ماهه اقدامم نتیجه نگرفتم گفتم برم آزمایش بدم

دکتر گفت سونو واژینال12 پریودیم برم 

خاستم بپرسم واسه چیه سونو واژینال آیا لازمه حتما برم؟بعدش حتما واسه هورمونم باید آز بدم یا همون واژینال کافیه؟؟

خدایا به حق همین ماه عزیز خودت حاجتمو بده هرچی صلاحه برام همون رو بخواه🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آز باید بدی  واژینال برا بررسی تخمدان و رحم هست کیست و تنبلی اینارو نشون میده

خب چه فرقی با سونو تخمدان داره؟؟

براي فوليكولاته عزيزم اره بايد بري

فقط واسه فولیکوله؟چون گرون تر از اون یکی سونو که واسه رحم وتخمدانه گفتم شاید فرق داشته باشه

كلا سونو واژينال گرونتره

خب بخاطره چیه؟؟کاش همون یکی سونو رو واسم مینوشت بهتر بود

عزیزم آزمایش برای تعیین میزان ترشح پروژسترون بدن ،که هم باعث تولید جنین هم برای نگهداری جنین،  سونو برای بررسی داخل رحم و اندازه فولیکول ات، آزمایش روز ۲۱ پری برای اینکه ببینن تخمک هم آزاد میشه که پرژسترون ترشح بشه، سونو وارژینال بین ۱۲ تا ۱۴ پری ، البته من پیش دو تا دکتر رفتم یکی هر دو رو میخواست، دکتر دوم مرد بود و تحصیل کرده آمریکا نصف سال این ور نصف سال امریکابود میگفت برای من آزمایش کفایت میکنه، من از آزمایش همه چیز میفهمم

عزیزم آزمایش برای تعیین میزان ترشح پروژسترون بدن ،که هم باعث تولید جنین هم برای نگهداری جنین،   ...

مرسی عزیزم از توضیحاتت یعنی پس همون آزمایش رو بدم بنظرتون؟چون چند ماه پیش سونو رحم و تخمدان دادم نشکلی نداشتم

مرسی عزیزم از توضیحاتت یعنی پس همون آزمایش رو بدم بنظرتون؟چون چند ماه پیش سونو رحم و تخمدان دادم نشک ...

اخه من دقیقا نمیدونم واست چی نوشته، دکتر من قشنگ توضیح داد آزمایشم چیه و برای چی نوشته، میگفت من اصلا سونو وارژینال قبول ندارم،وقتی از خون میشه همه چیز فهمید

اخه من دقیقا نمیدونم واست چی نوشته، دکتر من قشنگ توضیح داد آزمایشم چیه و برای چی نوشته، میگفت من اصل ...

اخه از خون که سایز فولیکول یا کیست واین جیزارو نمیشه فهمید که نمیدونم چیکار کنم

اخه از خون که سایز فولیکول یا کیست واین جیزارو نمیشه فهمید که نمیدونم چیکار کنم

نه دیگه من سونو داده بودم واسه کیست اینا، خوب اونو از رو شکمم میشه فهمید، نیازی به وارژینال نداره، ولی فولیکول میگفت هر چی پرژسترون بیشتر تو خونت باشه یعنی فولیکولت خوبه، شما هر دو رو بده، میدونی من چقدر سونو وارژینال دادم، دکترم هر ماه منو گیر آورده بود، هر ماه میدادم، که دکتر دومی که گفتم مرد اصلا اذیتم نکرد، فقط یه آزمایش خون نوشت یکی از سونو ها مو دید،

نه دیگه من سونو داده بودم واسه کیست اینا، خوب اونو از رو شکمم میشه فهمید، نیازی به وارژینال نداره، و ...

این دکتر منم گفت برم سونو واژینال وماه بعد سوم پریودیم برم از هورمونی بدم

این دکتر منم گفت برم سونو واژینال وماه بعد سوم پریودیم برم از هورمونی بدم

پس این آزمایش شما فرق داره، آزمایش من باید حتما تو روز ۲۱ پری انجام میشد، اگر به تعطیلی به اجبار میخوردیم روز ۲۰، شما هر دو رو انجام بده ،به فهمیدن مشکلت می ارزه ،

پس این آزمایش شما فرق داره، آزمایش من باید حتما تو روز ۲۱ پری انجام میشد، اگر به تعطیلی به اجبار میخ ...

اره واسه من گفت واژینال ۱۲پریودیت اون یکی که روز سوم پریودیت باید باشه