عزیزم آزمایش برای تعیین میزان ترشح پروژسترون بدن ،که هم باعث تولید جنین هم برای نگهداری جنین، سونو برای بررسی داخل رحم و اندازه فولیکول ات، آزمایش روز ۲۱ پری برای اینکه ببینن تخمک هم آزاد میشه که پرژسترون ترشح بشه، سونو وارژینال بین ۱۲ تا ۱۴ پری ، البته من پیش دو تا دکتر رفتم یکی هر دو رو میخواست، دکتر دوم مرد بود و تحصیل کرده آمریکا نصف سال این ور نصف سال امریکابود میگفت برای من آزمایش کفایت میکنه، من از آزمایش همه چیز میفهمم
مرسی عزیزم از توضیحاتت یعنی پس همون آزمایش رو بدم بنظرتون؟چون چند ماه پیش سونو رحم و تخمدان دادم نشک ...
اخه من دقیقا نمیدونم واست چی نوشته، دکتر من قشنگ توضیح داد آزمایشم چیه و برای چی نوشته، میگفت من اصلا سونو وارژینال قبول ندارم،وقتی از خون میشه همه چیز فهمید
اخه از خون که سایز فولیکول یا کیست واین جیزارو نمیشه فهمید که نمیدونم چیکار کنم
نه دیگه من سونو داده بودم واسه کیست اینا، خوب اونو از رو شکمم میشه فهمید، نیازی به وارژینال نداره، ولی فولیکول میگفت هر چی پرژسترون بیشتر تو خونت باشه یعنی فولیکولت خوبه، شما هر دو رو بده، میدونی من چقدر سونو وارژینال دادم، دکترم هر ماه منو گیر آورده بود، هر ماه میدادم، که دکتر دومی که گفتم مرد اصلا اذیتم نکرد، فقط یه آزمایش خون نوشت یکی از سونو ها مو دید،
این دکتر منم گفت برم سونو واژینال وماه بعد سوم پریودیم برم از هورمونی بدم
پس این آزمایش شما فرق داره، آزمایش من باید حتما تو روز ۲۱ پری انجام میشد، اگر به تعطیلی به اجبار میخوردیم روز ۲۰، شما هر دو رو انجام بده ،به فهمیدن مشکلت می ارزه ،