2777
2789
عنوان

جهیزیه

598 بازدید | 31 پست

دوستان سلااااام

خواهری کنین تو خرید جهیزیه نظر بدین بد جوری تو فکرشم  

دوتا سوال

به نظرتون رنگ مبل و سرویس خوابم چه رنگی باشه؟

لوازم برقی سیلور بگیرم بهتره یا سفید؟

درضمن کابینتام قهوه ایه

من سفيد خريدم لوازم اشپز خونه رو فقط اجاق گازو الجي سفيد نداشت

اي اميد نااميدا حسييييين😢.                                           تو رژيمم🥰وزن فعلي ٧٣/٤😫هدف اوليه٧٠😣هدف دوم٦٧🙁هدف سوم٦٤😕هدف چهارم ٦١🙂هدف پنجم٥٨☺️هدف ششم٥٥😊انشاالله تا ابان ماه بهش ميرسمممممم🥰🥰🥰😍 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من مبلم سفید و سرمه ایی نیمه سلطنتی گرفتم یعنی تاج ها سفید خود مبل و کوسن و اینا سرمه ایی تخت خوابم سفید.کابینتم سفید و مشکیه و تمام وسایل برقی سفید ...فکر کنم شما چون کابیتتون قهواییه سفید بگیری بهتره چون بیشتر بهش میخوره اگه سیلور بگیری یکم اشپزخونه ات دلگیر میشه

سکوت کردم غرورم نشکنه.غرورم نشکست ولی دلم نابود شد

با کابینت  قهوه ای سفید بیشتر میاد ولی سیلور شیک تره و البته زود به زود لکه میگیره و همش باید دستمال دستت باشه

برای عروس سرویس چوب سفید قشنگه البته مبلمانتو میتونی فیلی بگیری خوابتو سفید

به سلامتى بخرى عزيزم سفيد بگير بيشتر رنگ روشن به كار ببر كه دلگير نشه خونه 

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
مبارک باشه عزیزم. زندگی سعادتمندی داشته باشی وسایل آشپز سفید همیشه شیک و مد ه مبل بستگی به فرش پرد ...

ممنونم عزیزم 

نه مبل گرفتم نه پرده نه فرش

یه رنگ شیک میخوام که از مد نره

هنوز موندم تو انتخاب رنگ

لوازم برقیام من خودم سیلور و استیل گرفتم  و راضیم از رنگش هم راحت تمیز میشه و اونجوری بقیه میگن سخت نیس .و هم وسایل اشپزخونه شیکتردیده میشه

مامانم سفید داره بعد چن سال ی حالتی رنگشون شده یکم تیره تر شده

مبل هم توی نت  رنگ بنفش و یاسی یا سبز یشمی دیدم خیلی شیک بود این رنگی 

و چقدر خوب است 😻 که خداوند تــو را فقط برای مــن آفریده است 💍👌💕