2777
2789
عنوان

جهیزیه

| مشاهده متن کامل بحث + 598 بازدید | 31 پست

اگه خونه ازخودتونه وکابینتهات قهوه ایه سفیدبگیر بزرگهارو ولی کوچیکها روسیلوربخرشیکتره،مبلم بستگی به کف خونه داره تیرست یا روشنه ،فرشت روشنه یاتیره.ولی الان همه تومایه های استخونی میگیرن وخود رنگ مبلم روشن.سرویسم من روشن میپسندم.قهوه ای ومخصوصاطلایی برای عروس خیلی جالب نمیشه،یه مدلی بگیر که تاچندسال اینده ازمدنیفته.ان شالله خوشبخت بشی 

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

جاریم مبل وپرده وچوبشو طوسی سفید گرفت وسایل آشپزخونه روهم مشکی سفیدونقره ای..داخل خونش میری کیف میده به آدم

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

با کابینت  قهوه ای سفید بیشتر میاد ولی سیلور شیک تره و البته زود به زود لکه میگیره و همش باید د ...

مرسی

هم فیلی دوس دارم هم سفید هم رز گلد

دارم بین این رنگا فکر میکنم

مبلمان و تخت رنگ روشن بگیر مخصوصا سفید که خیلی خوشگل میشه البته مبل سفید اگه گرفتی چوبهاش طلایی باشن که شیک بشه اگه سلطنتی میخوای بگیری

سیلور بگیر سفید بعد یه مدت زرد میشه قشنگ نیست

اعتقادات هرکسی مثل مسواکه😐خواهشا تو حلقه بقیه نکنین😑

من وسایل برقیمو سفید گرفتم . هرکدوم ی خوبی و بدیایی داره . بستگی ب خودت داره کدومشو دوست داشته باشی . سفید اگه جنسش خوب نباشه ممکنه زرد شه ولی در عوض اشپزخونتو بزرگتر و دلبازتر نشون میده .

سیلور شیک تره ولی هم جای لک روش مشخصه هم اگر ضربه بخوره بهش بیشتر نشون میده .

وسایل چوبمم سفید گرفتم 

مبلامو کلاسیک . ازاینایی ک ی تاج کوچیک بالاش داره رنگشم یاسی 

بنظر من لوازم بزرگ آشپزخونه رو حتما سفید بگر به عللی

1.رنگ روشن خونه رو دلبازتر و روشنتر میکنه

2. سفید از مد نمیفته

3. با همه رنگها میتونی ترکیبی بزنی وسایلتو

4.رنگ کابینتهات قهوه ای یعنی تیره س  پس حتما باید سفید بگری چون با سیلور آشپزخونه ت تاریک میشه و دلگیره

اما در مورد مبلهات سلیقه ای هس من خودم عاشق مبل راحتی سبز لجنی و ترکیبش با خردلی هستم یعنی مبل دو و سه نفره سبزلجنی و تک نفره خردلی

و سرویس چوب رو سفید دوس دارم چون گرد وخاک رو زودنشون نمیده برعکس تیره که اگه ی روز دستمال نکشی میشه روش تیمم کرد..

امیدوارم تونسته باشم کمکت کنم

ﺑﺎﻭﺭ ﻧـﻤﯽ ﮐﻨـﻢ ﺧﺎﻟﻖ ﻧﻈـﻢ ﺩﺍﻧـﻪ ﻫﺎﯼ ﺍﻧـﺎﺭ ﺯﻧـﺪﮔﯽ ﻣﺮﺍﺑﯽ ﻧﻈـﻢ ﭼﯿـﺪﻩ ﺑﺎﺷـﺪ!.....

من هم درحال خرید جهیزیه هستم 

من لوازم آشپزخونم رو استیل خریدم چون به نظرم خیلی شیک تر از سفیده با ۴ تیکه از برقی های کوچیکم رو رنگ پاستلی که خریدم که به آشپزخونم یه رنگی هم داده باشم 

برای پارچه مبل هم من هنوز رنگ انتخاب نکردم ولی رنگ سرویس چوبم رو قطعا رنگ خود چوب میخرم یعنی فندقی من ۲ دست مبل میخوام بخرم یه دست کلاسیک برای پذیرایی و یه ست راحتی برای نشیمن 

احتمال داره که فقط چوبی های قسمت پذیرایی رو طلایی بگیرم البته باید با یه طراح مشورت کنم اول

رنگ پارچه مبل رو هم همیشه اول فرشی که به دلتون نشسته بخرید و بعد طبق رنگ فرشتون رنگ پارچه مبل و پرده رو مشخص کنید 

یه سریا برعکسن آخه بر اساس پارچه مبلشون فرش میخرن 

مثل اینه که واسه در قابلمه قابلمه بخرید 

افتخار میکنم به اینکه یه فمینیست هستم