حرف بیخود میزنن. بگو انتقاد پذیر نیستم خب انتقاد نکنید. به نظر من هر اظهار نظری ارزش بحث نداره. هر کی سلیقه خودشو ترجیح میده.
یا رادَّ ما قَدْ فاتَ : عمر های به سر آمده، روزهای گذشته، خونهای ریخته، عشقهای گم شده، آبروهای رفته، بغضهای شکسته، اشکهای چکیده، و آبهای از جوی رفته را تو باز میگردانی ای باز گردانندهی از دست رفته ها!
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
فقط اگر گوینده در اون زمینه ای که انتقاد میکنه از من برتر و موفق تر و آگاه تر باشه با دقت گوش میکنم و اجرا میکنم ، اگر نه که اصلا سر تا تهش رو نمیشنوم اگه بزرگتر و محترم باشه الکی میگم بله بله اگر نه که راحت میگم هرکسی اخلاقی داره اخلاق منم اینه شما ناراحتید تحمل نکنید
وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
اگه کسی بلد باشه انتقاد کنه ..والا من ندیدم کسی بلد باشه انتقاد کنه...اصلا نمی دونن مفهوم انتقاد چیه اداب و اصولش چیه...با کله می رن تو شکم طرف بهپعد می گن انتقاد پذیر نیست
اولن که اگر انتقاد قرار باشه سازنده باشه باید اول شناخت روی اون طرف ایجاد شده باشه و با روحیاتش کاملا اشنا باشیم تا وقتی موضوعی رو مطرح می کنیم که مخالف عملکرد طرف هست خیلی راحت پذیرفته بشه ...
آنکه در طرز غزل نکته به حافظ آموخت /یار شیرین سخن نادره گفتار من است
من فقط میزادم نامزدم ازم انتقاد کنه چون آدم کاملیه و قبولش دارم.دیگران دیگه خودشون میدونن دوس ندارم راجبم نظری بدن.
تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو میلرزوند؟.. تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟.... تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!.... تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟..... چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟ منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه میبرم......به 💕 تو💕 پناه میبرم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....
انتقادی ک از سمت دوستت اشه اره اما از طرف دیگران ممکنه بخواد تخریبت کنه نه اینکه جهت اصلاحتمباشه.. بعدشم انتقاد کسیو گوش کن و جبهه نگیر که درخلوت فقط بخودت بگه