2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 197 پست
ولی بنظرم کلا خودتو بزن اون راه بگو من خبر ندارم شاید بخاطر آلودگی هواست😁😁😁 

والا تصمیم دارم ببرم خشکشویی نشد یه مدت قایم کنم نصفشو بعد کم کم در طول زمان بیارم رو اتو کنم ولی به روم نیارم و انکار کنم😥😥😥😥😥

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میدونی چیکار کن. برو خودتو تو حموم زندانی کن. وقتی شوهرت اومد بگه چیکار میکنی اینجا بگو دارم خودمو تنبیه میکنم لباسات خرابه. حالت یه جوری باشه که متلا داری غش میکنی از چیزی ترسیدی

والا تصمیم دارم ببرم خشکشویی نشد یه مدت قایم کنم نصفشو بعد کم کم در طول زمان بیارم رو اتو کنم ولی به ...

ببر خشک شویی شاید بتونه درستش کنه

بترسین از آدم راستگو،که اگه دروغ بگه حرفش سند؛و همه باور میکنن😐

اگه رنگشون تیره نیست 

میتونی ی کم وایتکس دامستوس بریزی 

بنداز تو ماشین پودر بریز ی کم وایتکس دامستوس رنگ لباس خراب نمیکنه ،بریز 

احتمالا جواب بگیری من یآدم اومد ی بار آنجور شد لباسی پسرام چون رنگ گرفته بودن سفید و لیمویی و آبی بودن کدر شده بودش خوب شد 

با غم انگیزترین حالت تهران چه کنم …..

😲😲😲😲😲لباس کار با مجلسی؟؟؟

سابقش خرابه قبلا هم لباسام همین جور خراب کرده بود خدا میدونه چقد زجه زدم چقدر گریه کردم مامانم برا تولدم مانتوشلوار نگین دار سفید خریده بود ۲۵۰ بقیه لباسامم گرون و نو بودن فقط یکم بوی عرق میدادن میخواستم با دست بشورمشون همشون تیره و کدر شدنو نگبناشون باعث پارگی و خرابی بقیه لباسا شد اصلا تا یه هفته تو شوک بودم😢😢😢😢😢

بچه ها مرسی راه حل دادین.بخ ا حالم خیای خراب بود چون شما نمیدونید چقدر حساسه.انقدر تمیز میپوشه و نگه میداره همه ی وسیله هاش نو ان.بخدا ماشینش مال سال۸۶ هس.اگه بیایید ببینید باورتون نمیشه عین روز اوله😐😐😐😐😐

نرسی از کسایی که کمک کردم.مرسی از اونایی که خندوندن.

خیلی خوبید😍😍😗😗

همه لباساتون رو میذارید رو دلیکیت؟

نه فقط لباسهایی که رنگ پس میده ولی میگم ۳۰ دقیقه لکه های لباسمونو تمیز نمیکنه دیگه نمیدونم شایدم پود لباسشوییمون کیفیت نداره

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢