2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 197 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من یه بار شوهرم یه شلوار مارک گرفته بود بهم گفت جا دکمه اش تنگه یه کم برام بازش کن خیاط شدم با بشکاف زدم حدود 3سانت شلوار را پاره کردم وای از استرس داشتم میمردم تندی با نخ و سوزن دوختمش ولی کاملا مشخص بود ولی اصلا شوهری نفهمید هر موقع این شلوارش را میپوشید یواشکی کلی میخندیدم و میگفتم خدایا شکرت که دقیق نیست 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
اهان ی چیز دیگم رسید به ذهنم توهم رفتی.. توهم رفتی... توهم رفتی چه ساده لحظه ی رفتن تو اینه پیش چش ...

خوبی؟🤔

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

خدا بیامرزتت  

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
خوبی؟🤔

خخخخ نه

انقدر خندیدم دلم درد گرفته😂😂😂

کامنتا خیلی خوب بودن😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔

بیخود حساسه . بگو لباسات تکراری شده بودن تنوع دادم بشون.. بدون پول تازه 🤣

من یه پیرهن آبی آسمونی داشت شوهرم با یه لباس مشکی انداختم ماشین.. توسی شد . همینو گفتم . شوهرم از پررویی من کم آورد 😐😆

سه تایی شدن یه رابطه فــقـــط وقتی خوبه که نفر سوم خیلی خیــلی کوچولو باشه ..💞 👪 💞 ____ کم کم وقتشه امضامو عوض کنم فک کنم 🙄
رنگی ان.میشه مگه؟بدتر ری....ده نشه توش؟ببخشید😒😒😒

ن بابا اگه وایتکس قشنگ حل کنی تواب باتایید قول میدم رنگش نره مادر من چیز رنگیاشو اینجورتمییز میکنه اگه وایتکسو مستقیم بریزی ممکنه رنگش بره ولی مخلوط بااب محاله حالا تویه کاری کن عزیزم برو اب ووایتکس وتایید روقاطی کن سراستین لباسشو بذارتوش ببین درست میشه یانه؟تویه لگن اب نصف لیوان وایتکس بریز وتایید

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25
خخخخ نه انقدر خندیدم دلم درد گرفته😂😂😂 کامنتا خیلی خوب بودن😂😂😂

چمدون دست تو و ترس تو چشمای منه... این غم انگیز ترین حالت غمگین شدنه...

امضای تو برای حال استارتر و لباسای هاکوپیانه شوهرش ک تو چمدونن😂😂😂😂😂😂😂😂