2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 197 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من لباسای مهم رو جدا میکنم امروزیا سه چها زیر دکمه ای و شلوار بود 😂😂😂

منم تازه یه دست زیر دکمه و شلوار پسرم رو کرم کردمش😂تنوع میشه براشون،خیلی هم دلشون بخواد،تو این گرونی نمیشه که برن یه رنگ تازه بخرن،ما خانومای کدبانو براشون رنگ میکنیم،چقدر خوبیم مااااا😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
خودت یه چند ساعت تو پودر صابون و جوش شیرین بخوابون بعد بریز تو لباسشویی بشوره . میره اگه یه درصد نرف ...

کم.کدر شدن معلومه یه لایه روش اومده😐😐😐😐

جوش شیرین نمی پوکونه؟

بگو مامانت اومده بود خونه بی اجازه همه رو باهم انداخته بود ماشین منم خجالت کشیدم به روش بیارم که رید ...

😂😂😂😂😂😂

دنیای عجیبی شده است. برای دروغ هایمان خدا را قسم می خوریم و به حرف راست ک می رسیم می شود جان تو . . .

یه بارم شوهرم با من همین کارو کردم کلی لباس نوومجلسی گذاشته بودم پیش ماشین لباسشویی قصدم بود خودم هرکدوم سرحوصله با دست بشورم وقتی اومدم خونه دیدم لباسای کار شوهرم که همه مشکی بودن با لباسای سفیدو نگین دار من تو ماشین لباسشویی در خال چرخیدن بودن😨😨😨😨😨 آن چنان جیغ زدم آن چنان فریاد زدم نمیدونم چطور هنوز زندم رو لباسای نازم تایدو وایکتس با هم ریخته بودن قاطی لباسا خودش😢😢😢😢 همه لباسا خوشگلم خراب شدن😔😔😔

بگو مامانت اومده بود خونه بی اجازه همه رو باهم انداخته بود ماشین منم خجالت کشیدم به روش بیارم که رید ...

عروس چشم سفید😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐