2777
2789
عنوان

بچه ها بدبخت شدم کمک😢😢😢😢

| مشاهده متن کامل بحث + 2688 بازدید | 197 پست
من اللن نگاه کردم اینترنتو نوشته بهترسن راه اینه ک بدین خشکشویی بیرون اونا محلول دارن بلدن چجودی پاک ...

گفتما آخرش قاطی کن بگو ببر خشکشویی😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم عاشق تیشرت سفیدع و حساس من ریختم تو ماشین لباسشویی ولی ی دونشو سیاه شد بعد یکسال بهش گفتم 

اخه قاممش کردم 😄

مامانم همیشه میگه تا وقتی یکیو پیدا نکردی که برات مثل بچه‌ت باشه نرو توی رابطه، ازدواج!یه بار که پرسیدم یعنی چی، گفت یعنی مثل بچه ای که از گوشت و پوست و استخون خودته باشه برات، نه خوبشو، نه بدشو، نه خوشگلشو، نه زشتشو، نه داراشو، نه فقیرشو حاضر نباشی با کس دیگه‌ای عوض کنی، هر عیب و ایرادیم که داشته باشه دلت نخواد یکی بهترشو بیاری به جاش، چون برات بهترینه در هر حالتی.‌‌..وقتی ازدواج کن که مطمئن باشی می‌تونی توی سختیا، نداریا، مریضیا، گرفتاریا مثل یه مادر بمونی به پای آسمون ابری و آفتابی زندگیِ طرفت، گاهی عینک آفتابی بزنی، گاهیم چتر بگیری دستت!:))
تو روح تک تکتون🤣 داره بچه سکته میکنه اینا هر هر میخندن

خخخخخ

دلم درد گرفت😅😂😂😂

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
یه بار دیگه فقط لباسهای همسرت رو بذار تو لباسشویی دکمه ی دیلیکت رو بزن ببین بهتر نمیشه فقط این به ذه ...

چ جالب 

کارایی این دکمه رو نمیدونستم 

کلا همه لباسا رو میذارم رو ۳۰ دقیقه

کم.کدر شدن معلومه یه لایه روش اومده😐😐😐😐 جوش شیرین نمی پوکونه؟

خیلی کم بریز چون میپوسه اول بزار چند ساعت تو اب و پودر صابون بمونه یه ربع اخر جوش شیرینم قاطی کن چنگ بزن بعد بریز لباسشویی بشوره . من کاپشنم اینجوری شد رنگش رفت اگه دیدی باز نرفته بود اتوشویی با امونیاکه اسمش فکر کنم میشوره درست میشه

ببر خشکشویی اگه هم درست نشد اصلا به روی خودت نیار اویزون کن دیوار هاشا بلنده بگو من نکردم به من چه البته مردها دقیق نیستن شاید اصلا متوجه نشه 

من خیلی خوشبختم از وقتی که یاد گرفتم هر چیزی در درونم هست را نشان دهم. من تمام احساساتم را دوست دارم و اطرافیانم را نسبت به آنهاآگاه میکنم.احساسات عزیزم بازی قایم باشک ما تمام شد.ترس عزیزم مرسی که مرا یاری میکنی خشم مهربانم مرسی که هستی ناراحتی عزیزم چه خوب که هستی دل شکستگی باشکوهم چه خوب که منفی های زندگیم را بهم نشان میدهی. شادی ' خوشحالی `دل خوشی `نفرت `و........
کم کم بهش بگو مثلا نگو همش خراب شده بگو اون پیرهنت بود.... یکم خراب شد بقیشو روزهای دیگه بگو موفق ...

روزی یک عدد،با آب فراوان میل شود😂😂😂😂

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐
بگو مامانت اومده بود خونه بی اجازه همه رو باهم انداخته بود ماشین منم خجالت کشیدم به روش بیارم که رید ...

مردا  دیگه یه نمه عقلو دارن نمیگه چرا یهو رفته سر شستن لباسها

👊بر ابرهه ها سنگ ابابیل ببارد...بر قلب تل آویو که سجیل ببارد👊