2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چون یه مدته هم باهم نیستیم یه آهنگی هست منو تو آغوشت بگیر بزار دنیام واروونه شه اونو باز کرده بود میگفت این حرف منه ها بعد گف کاش میشد یکم تنهاشیم یکم حرف بزنیم منم گفتم اره خیلی دلم واسه روزایی که تنها بودیم تنگه شبایی که کنارهم میخوابیدیم دل تنگم واس همین میخوام تنها باشیم یکم شادش کنم

چرا تنها نیستین؟تو عقدین؟

نه بابا با مادرشوهرم یجا هستیم ولی مابالا اونا پایین خونه دوبلکسه حالا دایی شوهرم از زندان در اومده اومده لنگر انداخته نمیره خونه خودش می مونه بالا پیش شوهرم منم شبا پایین میخوابم😢😭🤕

نه بابا با مادرشوهرم یجا هستیم ولی مابالا اونا پایین خونه دوبلکسه حالا دایی شوهرم از زندان در اومده ...

چقد بی درک😤خیییلی بدم میاد از اینایی ک ارامش بقیه رو سلب میکنن اما ککشونم نمیگذره

چرا خونه مستقل نمیگیرید؟

بنظرم یه شب یه هتل دعوتش کن شبم بمونید صبحانه بخورید و برگردید

البته هتل خیلی گرون نه در حدی ک داری یه شب یه اتاق کرایه کن

چقد بی درک😤خیییلی بدم میاد از اینایی ک ارامش بقیه رو سلب میکنن اما ککشونم نمیگذره چرا خونه مستقل ن ...

فعلا نمیتونیم مستقل خونه بگیریم تا بعد عید .اصلا نمیفهمه هیچی رو خودشم ما یجوری بودیم که هرشب قبل خواب از صبح هرچی شده رو به هم میگفتیم از همه چی همدیگه خبر داشتیم درد ودل میکردیم ولی حالا دوماهه اسیر وآوارمون کرده این داییش همه چیزم انگار وظیفمه نوکرشم انگار.شوهرم یه بار تیکه انداخت بهش که بره خونش اما نمیفهمه اصلا یا خودشو زده به نفهمی 

همه هم دنبال ارامش خودشونن به غیراز من پدرو مادرشوهرم میگن داییش خروپف میکنه بالا بخوابه ما اذیت نشیم ولی من جدااز شوهرم میخوابم اذیت نیست انگاری😢😢😢دلم داره میترکه شوهرمم از این وضعیت ناراضیه ولی کاری از دستمون برنمیاد

فعلا نمیتونیم مستقل خونه بگیریم تا بعد عید .اصلا نمیفهمه هیچی رو خودشم ما یجوری بودیم که هرشب قبل خو ...

خب شوهرت حداقل ب مادر پدرش بگه من نمیتونم تحمل کنم دیگه این وضعو بیاد پایین😓پس با این اوصاف بهترین کار همینه ک الان پاشی بری یه هتل پیدا کنی با قیمت مناسب ک یه شبش خیییلی هرینه بردار نباشه بعدم باهم برین بیرون و توی راه ببریش سمت هتله بعدم ببریش داخل و یه شب خوب براش بسازی