2777
2789

نه ایراد نمیگیرن ماهی 2/5 روز که برای ما کلا 26 روزه که بعضی وقت ها میگیرم چیزی هم نمیگن

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه ایراد نمیگیرن ماهی 2/5 روز که برای ما کلا 26 روزه که بعضی وقت ها میگیرم چیزی هم نمیگن

چه خوب حساب کتاب داره کارت

کار من که اصلا طبق قانون کار نیست

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!
یکجا میگیری 30 روز رو؟

به ما سی روز یه جا نمیدن یعنی باید کم بری ولی من بهشون گفتم که ماه از سال رو میرم مسافرت از اول استخدام اونها هم نهایت 9 روز میدن که اونم از مرخصی کم میشه 

خدایا شکرت خودت مراقب همه چیز باش بارالها من که از دستم جز دعا کاری بر نمیاد.دوستت دارم خدا جونم هیچ کس رو ناامید نکن بارالها
چه خوب میشه بپرسم کارتون چیه؟

پول نه روز رو در سال بهمون میدن اگه مرخصی مون مونده باشه میگن میخواستی استفاده کنی قانونش هم همینه 

من خودم کار فرمام  من باید مرخصی بدم که میدم

درگیر عشق تو شدم تو که خواب و خیال شبامی.قید همه چیز و زدم واسه اینکه الان تو باهامی.هر چی تو دنیاس به کنار تو تموم چیزی که میخوامی.وقتی بهت خیره میشم چشمام از تو سیر نمیشن.رویای شب های منی تو همونی که عاشقشم.زندگی بی تو واسه من خیلی سخته حتی تصورشم.هر جا که باشی تو فکر توام حس میکنم  پیش منی.باور قلبم اینه که ما تا اخرش مال همیم.ماه قشنگ شبام.مثل یه خوابی برام.........