2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من عاشقشون بودم ولی یکارایی کردن الان ۱ماه تک و تنها بمونم دوست ندارم برم خونشون.

هیچی رابطمو کنترل میکنم کمتر میرم .برم خودمو به کتابی چیزی مشغول میکنم... سعی میکنم زیاد توشون نباشم کمتر اذیت بشم

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏

من بیزارم ازشون فقط ظاهرسازی  یکسال باهاشون رفت و امد نکردم ولی دوباره مجبور شدم ببینمشون اونم هرروز 

فقط تحملشون میکنم هیچی نمیگم ظاهر خوب نگه میدارم  ولی از تو عذاب میکشم

پاسخگوسوالاتتون درزمینه روانپزشکی و روانشناسی تو تاپیکتون صدا بزنید

من شهر دورم باهاشون رفت و آمد ندارم البته مادرشور ندارم پدرشوهرمم آلزايمر داره منو نميشناسه هردفعه به شوهرم ميگه كى زن ميگيرى 😂😂

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
من عاشقشون بودم ولی یکارایی کردن الان ۱ماه تک و تنها بمونم دوست ندارم برم خونشون. هیچی رابطمو کنترل ...

منم زیاد هی دورشون بودم اما یه چیزایی ک دیدم دوس ندارم زیاد باشون قاطی بشم یا دوس ندارم زیاد برم یا اونا بیان خونم .شوهرمم خیلی سمتشونه 

ولى خدايي قطع رابطه درست نيست بيچاره شوهره اذيت ميشه هرچى باشه خانواده اشن از تو بوته كه به عمل نيومدن

وقتی از اینکه آنچه را می خواستی بدست نیاوردی افسرده ایفقط محکم بنشین و شاد باشخداوند در فکر دادن چیزبهتری به تو می باشد . دخترم سوفيا . .💖
منم زیاد هی دورشون بودم اما یه چیزایی ک دیدم دوس ندارم زیاد باشون قاطی بشم یا دوس ندارم زیاد برم یا ...

دقیقا شوهر منم خیلی هواشونو داره بارها گفتم بی احترامی به من بیاحترامی به توعه بفهم ولی... 😫

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
اینطور خوبه براخودت پادشاهی کن

قطع رابطه نكن بعد شوهرت الكى هى اذيتت ميكنه بهونه گير ميشه رفت و آمدو كم كن

میدونین چیه من مادرشوهرم خیلی ناز میکنه انگار دختر ۱۸ساله هی میخوا اه ناله کنه ک دختراشو و پسرش بیان دورش هیچیش نی ها از دوروغ اه و ناله میکنه و ناز میکنه اه اه متنفرم ازاین رفتارش 

دقیقا شوهر منم خیلی هواشونو داره بارها گفتم بی احترامی به من بیاحترامی به توعه بفهم ولی... 😫

منم شوهرم خیلی هواشونو داره اصن یه جور حاص یه چیزیم ک میگم میپره ب من میگم خواهرت اینطور گفته انگار ن انگار بیشتر میره سمت خواهرش