2777
2789
عنوان

خانما باردار سوال دارم بیاین لطفا

112 بازدید | 15 پست

سلام 

6ماهه باردارم .ازوقتی باردارشدم رابطه را کم کردیم .تا برا بچه مشکلی پیش نیاد .البته من ب شوهرمگفتم هر موقع نیاز داشت به خودم بگه تا اذیت نشه

بل توجه ب وضعیتم ب محبت و توجه شوهرم خیلی نیاز دارم.ب حدی ک اگه سه شب جدا باشم بیقرار میشم و خوابم نمیبره و تا اذان صبح بیدارم.اما..

حدود 2 ماه ک علاوه بر نداشتن رابطه حتی وقتی کنارم مبخوابه ب اندازه دوتا بالش ازم  فاصله میگیره..

یا اکثرا شیفت شب میره سر کار.

رفتارش آزارم میده.حس میگنم یا منو نمیخواد یا بچه را .در صورتی ک ب اصرار خودش باردار شدم .

چکار کنم بنظرتون ؟؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

گلم اون هواسش هم به تو هم به بچه هستش داره مراعات میکنه 

فک نکنم مراعات باشه .چند وقت پیش اسباب کشی داشتین .انگار ن انگار ک حامله ام .انتظار داشت همه کارا سنگینو انجام بدم

منم باشوهرم نزدیکی ندارم فقط معاشقه.شبم زیر تخت میخوابه چون میترسه به بچه آسیب بزنه مطمئن باش شوهر توهم همینطوره.بهرحال اگه حس کنم علاقه ش کم شده ازش میپرسم توخودم نمیریزم

دوست عزیز کامنت بنده در یه تاپیک صرفا برای اظهار نظر برای صاحب تاپیکه لطفا افراد دیگه رپلای نکنید.با تشکر

من تازه ۲ماهمه به دردت دچارم

ولی میذارم به پای اینکه یدونه سقط داشتم چشمش ترسیده...

تازه فکر میکنه بچه همه چیو میفهمه و میشنوه خجالت میکشه... 🤦‍♀️

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏
من تازه ۲ماهمه به دردت دچارم ولی میذارم به پای اینکه یدونه سقط داشتم چشمش ترسیده... تازه فکر میکنه ...

بیشنر دارم خود خوری میکنم و خودم از درون ناراحتم .میترسم بدا بچه ضرر واشته باشه .ولی دست خودم نیس .

فک نکنم مراعات باشه .چند وقت پیش اسباب کشی داشتین .انگار ن انگار ک حامله ام .انتظار داشت همه کارا سن ...

عزیزم اکثر مردها در حامله گی زن رابطه اشونو کم میکنن 

مثل شوهر من که تو ۹ ماه حاملگیم اصلا رابطه نداشتم بهش میگفتم میگفت میترسم بچه اسیب ببینه 

تو را هم آرزو کردم😍😍
اگه واقعا داره مراعات میکنه .پس چرا جاهادیگه حواسش بهم نیست .چرا تنها منو میفرسته خرید در صورتی ک می ...

شوهر منم میره تو حال میخوابه میگه هی ول میخوری دسشویی زیاد میری من بیخواب میشم 

خدایا شکرت.یه صلوات واسه. سالم بودن بچم. به دنیا اومدنش بفرستین مرسی
بیشنر دارم خود خوری میکنم و خودم از درون ناراحتم .میترسم بدا بچه ضرر واشته باشه .ولی دست خودم نیس .

میفهمم چی میگی باهاش حرف بزن بگو الان ۶ماهمه اینجوری سرد شدی ۳ماه مونده تازه بعد ۳ماه ۱ماه که اصلا نمیتونیم باهم باشیم چرا دوری میکنی؟چیزی ناراحتت میکنه؟چرا دیگه دوسم نداری؟بعضی وقتا بچمو دوست ندارم چون فکر میکنم از هم دورمون کرده اگه نمیخوایش بگو... 

الکیا بگو ببین چی میگه 

شوهر من که رو این حرفا خیلی حساسه

از ته دلم میخوام خدا به همه ی چشم انتظارا معجزشو نشون بده🙏