من الان هفته هشت بارداریمم هفته شیش سونو دادم شکمی که چیزی نشون نداد ولی با سونوی واژینال صدای قلب و شنیدم.من پارسال حاملگی پوچ داشتم یعنی اول بچه دیده شد ولی دقیقا تو هفته هشت که رفتم صداشو بشنوم دیگه نبود الان خیلی نگرانم همش استرس دارم که مبادا دوباره رشد نکرده باشه کسی هست تجربه ای داشته باشه در این مورد
منم تا ان تی همین حالو داشتم. رفتم ان تی دکتره هیچی نمیگفت. گفتم پیداش نمیکتید؟ گفت مگه گم شده بود که پیدا نشه. شما هم استرس نداشته باش باش. برا بچه خوب نیست..
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
منم تا ان تی همین حالو داشتم. رفتم ان تی دکتره هیچی نمیگفت. گفتم پیداش نمیکتید؟ گفت مگه گم شده بود ک ...
قیطران جون سال پیش به من خیلی سخت گذشت.الانم دکتر برام غربالگری نوشته تو هفته دوازده نمیتونم صبر کنم تا چهار هفته دیگه به نظرت برم سونو بدون نسخه پزشک قبول میکنن ازاد انجام بدن؟
منم دقيقا مثل تو يه توقف رشد داشتم ولي سال بعدش كه الان ميشه حاملگيم داره خوب پيش ميره نگران نباش
ایشالله که تا اخرش خوب پیش بره.امروز صبح که پاشدم یهو استرس گرفتم نمیدونم چرا.یه سوال دیگه شما سینه هاتون همچنان درد داره چون برای من دیگه الان درد نداره طبیعیه به نظرتون؟
عزیزم چرا انقدر استرس داری؟ منم دو تا بارداری پوچ داشتم. حالا که صدا قلبشو شنیدی خیالت راحت باشه . ...
گلم شما دوتا بارداری پوچ داشتی دکتر رفتی؟یا این یکیو همینطوری اوردی؟
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
😔منم یه پوچ داشتم.الانم ک باردارم گفته هفته دیگ بیا ببینیم رشد کردع یا نه .هفته ۵ چهار میلی بود گفت لقاحت دیر بوده
مادر که نباشی بوی تن هر نوزادی برایت رایحه بهترین عطر دنیا را دارد. مادر که نباشی لبخند شیرین هر کودکی را که میبینی آتشی در دلت بر پا میشود و قهقهه خنده هر طفلی تو را تا سرحد جنون میکشاند اما تو مجبوری با وجود آتشی که در دلت برپاست با سرکوب تمام احساساتت خود را بیاعتنا نشان دهی و به لبخند کمرنگی که به صورتش میزنی بسنده کنی.مادر که نباشی انگار تمام ساعات روز و شبت یک رنگ دارد و تمام در و دیوار خانهات برایت خاکستری است. مادر که نباشی رویاپرداز خوبی میشوی که در تمام ساعات روز میتوانی رویای در آغوش گرفتن، بوسیدن، قصه گفتن و قدم زدن با کودک خیالیت را در ذهن بپرورانی و مادر که نباشی فقط میتوانی سر بر سجده بگذاری و بگویی خدایا شکر. ❤ خواهش میکنم باحیوانات مهربان باشید❤
ایشالا که ایندفعه همه چی خوبه. زود نرو سونو. فقط مایه استرسه. من این سری زدم به بیخیالی.
منم بیخیال شدم دیگ .کاری از دستم بر نمیاد.
هفته دیگ برم میشه ۸هفته به حساب پریود