2821
2789
عنوان

داغونم

| مشاهده متن کامل بحث + 229 بازدید | 27 پست
آخه این درد و کیپ شدگی گوشام... نکنه عفونته

عزیزم‌یه دکتری انتخاب کن که اینقدم سخت نباشه وقت گرفتن توبارداری باید مدام‌تحت نظر باشی خب

گروه بنفش💜وزن شروع ۹۲ وزن هدف اول 87>82>78>74>72>70>وزن نهایی۶۸💪تاریخ شروع ۲۵دی من خیلی قوی هستم و میشه حتما
حساسیت بارداری؟ اخه شبیه حساسیت نیست اصلا کل سرم داره میترکه

ن عزیزدلم حساسیت فصلی خیالت راحت دکترم بری میگه حساسیته الان اکثریت این حساسیت روگرفتن خودتوبه سوپ ببند خیلی تاثیرداره من لامصب هفته پنجم ازسوپ متنفربودم وای خیلی حالم بدبود خوددکترم میگفت خداکنه خوب بشی وگرنه خیلی اذیت میشی سرفه میکردم بدجور

همه چیزدرست میشه دقیقا 32 ام این ماه ساعت 25

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترتم حتما از اوناست که تلفنی جواب نمیده و باید حضوری بری پیشش، زودتر برو وگرنه ممکنه اگه سن بارداریت بره بالا دیگه قبولت نکنه

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
عزیزم‌یه دکتری انتخاب کن که اینقدم سخت نباشه وقت گرفتن توبارداری باید مدام‌تحت نظر باشی خب

نمیدونی چقد اذیت میکنن مطبا شلووووغ و برای یکی دو ماه بعد نوبت میدن مگه اینکه دکتر میان رده ای باشه

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
در روز ۴،۵ بار آب نمک قرقره کن . وبعد از قرقره با آب نمک رقیق تر استنشاق کن. یعنی بریز تو مشتت و با ...

بینی اذیت نمیشم؟ 

آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
برو دکتر داخلی یا باید بری دکتر خودت یا داخلی منم مریص شدم خفن بهم دارو داد زنان

هنوز دکتر ندارم متاسفانه😔

نه اویشن پونه بذار بجوشه کتری پتو بکش روت بخور بده

مرسی الان میرم انجام میدم آویشن ندارم فقط پونه دارم

ن عزیزدلم حساسیت فصلی خیالت راحت دکترم بری میگه حساسیته الان اکثریت این حساسیت روگرفتن خودتوبه سوپ ب ...

من ک همیشه ی عمرم از سوپ متنفر بودم

دکتر برم بنظرت؟

دکتر برو اینجا همه برات ی تجویزی دارن چجوری میگن برای تو حساسیت با عقل جور در نمیاد ک

برو دکتر داخلی بدتر نشب

بعدم برو مطب دکتر زنانت بشین بگو باردارم بین مریض بری تو

لطفا ی صلوات بفرستین برای باز شدن گره های زندگیم🙏

دکتر برو اینجا همه برات ی تجویزی دارن چجوری میگن برای تو حساسیت با عقل جور در نمیاد ک برو دکتر داخل ...

باشه عزیزم حتما میرم ممنون از راهنماییت

بینی اذیت نمیشم؟ 

آب خالی اگه بره تو بینی خیلی می سوزونه اما آب نمک نمیسوزونه .زیادی شورش کنی هم‌یه کم اذیت می کنه .‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌مثلاتو یه لیوان آب ولرم یک چهارم قاشق مرباخوری نمک بریز

دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز