سلام بچه ها من ۵ هفته مه سرمای وحشتناکی خوردم آبریزش بینی عطسه سرم دقیقا از بالا تا زیر گردنم درد میکنه گوشا و گلومم کیپه انگار. چیکااااار کنم؟ دکتر زنانی هم ک میخوام برم زیر نظرش هنوز ک هنوزه حتی تلفن مطبشو جواب نداده احتمالا تازه ۹ ماهگی لطف کنن نوبت بدن انقد ک اوضاع نوبت دهیا مسخره س
آرزو کن آن اتفاق قشنگ بیفتد..رویا ببارد، دختران برقصند، قند باشد، بوسه باشد و خدا بخندد بخاطر ما..ما که کاری نکرده ایم!
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
دکترتم حتما از اوناست که تلفنی جواب نمیده و باید حضوری بری پیشش، زودتر برو وگرنه ممکنه اگه سن بارداریت بره بالا دیگه قبولت نکنه
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊
آب خالی اگه بره تو بینی خیلی می سوزونه اما آب نمک نمیسوزونه .زیادی شورش کنی همیه کم اذیت می کنه .مثلاتو یه لیوان آب ولرم یک چهارم قاشق مرباخوری نمک بریز
دهنتو ببند... دددهنتووو ببنند ... با شما نیستم با خودمم که یادم باشه غر نزنم، حرف بد نزنم، ایراد نگیرم ، انتقاد نکنم، نصیحت نکنم...اگه از چیزی ناراحت شدم فقط حق دارم به راه حل فکر کنم 😊