2777
2789
عنوان

بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 445 بازدید | 27 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

من بی بیچکم مثبت شد حدودا سه تا استفاده کردم قبل ازبارداریم باپزشک مشورت کردم شماره موبایلشوداشتم بهش اطلاع دادم که بی بیچکم مثبته ایا آزمایش خون بدم گفت نیازی نیست سه بارمثبت بوده چرامیخوای بیخودی یه واحدخون ازدست بدی فولیک اسیدروزی یه دونه بخور سر4هفته سونوبده که ببینم واقعا بارداری یاپوچه وببینم قلب بچه تشکیل شده یانه من دوبارباردار شدم اینطوری باراول بی بی چک مثبت شد سر4 هفته بارداری .بارداری پوچ شد وخودش سقط شدباردوم بعدازیکسال باردارشدم بی بیچک  بعداز2روزتاخیرپریودی مثبت شد 3باردیگه هم توهفته بهدش امتحان کردم سر4هفته بارداری جنین دیده شد قلبش تشکیل شده بودجفتم سالم بود عزیزم ایناروگفتم که تو اگه بی بی چک چندتااستفاده کردی همشون مثبت شد نیازی نیست حتما بری یه واحدخون بدی اونم میگن مثبته سطح هورمن بالا میره هم درادرارمشخصه هم درخون

ممنون انشاالله شمام این ماه مثبت بشه وباردار باشین من۹ماهه اقدامم شما چندوقته؟

من یک سال و نیمه 

ممنون دعام کردی همه امیدم این ماهه چون شوهرم خسته شده میگه دیگه نه دکتر نه اقدام حقم داره دیگه لرتی نمیبریم از رابطه همش امیدواری و باز نا امیدی 

من بی بیچکم مثبت شد حدودا سه تا استفاده کردم قبل ازبارداریم باپزشک مشورت کردم شماره موبایلشوداشتم به ...

ممنون عزیزم این اولین بی بی چکی هست که استفاده کردم این ماه انشاالله دوسه روز دیگه دوباره استفاده میکنم انشاالله هرچی خیره پیش بیاد

ربطی نداره یه ساعت یه ربع اینا من دراوردیه من خودم وقتی عقب انداختنم بی بیچک امتحان کردم برای باراول گذاشتمش یه کناری بعدازنیم ساعت نگاش کردم من توداروخانه هستم خانم ها صبح بی بیچک گذاشتن ظهر حتی عصر میارن نشونمون میدن درهرصورت دوخط باشه توقسمت تی وسی دقت کن توقسمت تی وسی حالا میخوادهردوش هاله باشه دوتا باشه به هرشکل مثبته بازم امتحان کن باردارباشی حتی وسط روزم نشون میده اینقدرنگران نباش عزیزم اینی که من دیدم مثبته خیره انشااله مبارکه ه ه ه

ربطی نداره یه ساعت یه ربع اینا من دراوردیه من خودم وقتی عقب انداختنم بی بیچک امتحان کردم برای باراول ...

ممنونم منم چون خوابیدم وندیدم چند دقیقه بعدش هاله افتاده واسه همین نگرانم انشاالله همین باشه که شما میگین