این بی بی چکو صبح زود زدم مدیکوره تا۵دقیقه اول که دوتا خط نداشت اما حالا یه هاله افتاده ۳روز از پریودم گذشته این ماه دوفاستون ومترونیدازول ومتفورمین خوردم قبلا هرچی بی بی میزدم حتی هاله هم نمیفتاد اما مارکشون مدیکور نبود امکان داره زود باشه؟؟؟
ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.
قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.
تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.
ببین یکی دیگه بزن چون لتروزول خوردی اون میتونه هاله بندازه اگه یکی دیگه هم هاله بیوفته مثبته دیگه مبارکت باشه ولی به شرطی هاله نهایتا تا یک ربع بیوفته بعدش دیگه نه
عزیزم سلام انساالله خیره سالهاپرسنل داروخانه هستم خیلی ازخانم بی بیچک هاشو میاوردن تا نتیجه رومطمین شن اگه دوخط باشه حتی یکیش کمرنگ اون یکی پررنگ حتمامثبته یکی دیگه امتحان کن گفته شده یک هفته عقب بندازی ولی من منتظرنی نی بودم یه روز عقب انداختم نشون داد خیلی ها هم همینطورن یکی دیگه حتماامتحان کن اولین ادرارصبح وسط ادرارت بهتره حالا اگه دوست داشتی اواسط روز دوباره امتحان کن اگه دوخط باشه قسمت تی وسی دقت کن به هرشکل کمرنگ وپررنگ بازم مثبته