2821
2789
عنوان

مادرم

| مشاهده متن کامل بحث + 318 بازدید | 31 پست
منم از همين ميترسم

بترس چون سر من اومد با اینکه شوهرم اون روزها یه فرشته بود واقعا اما زندگی بازی زیاد داره واسه آدم ....هیچ خوبی مطلق خوب نیست همونطور ک هیچ بدی مطلق بد نیست ....

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من خيلي دوسش دارم دوس دارم هميشه خوشحالش كنم اما فقط با پول خوشحال ميشه من ك خودم سركار نيستم دانشجوام از نامزدم اصلا روم نميشه پول بگيرم

بقيه بچه هاشو خيلي دوس داره امانميدونم چرا با من خوب نيس 

اخه با منم رابطش خوب نيست نامزدم وضعش خوبه مامانم همش انتظار داره خرج كنه براشون هرچقدم ك خرج ميكن ...

میشه بدونم باتوچرارابطش خوب نیس؟شایدمشکلش باتوباشه

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
میشه بدونم باتوچرارابطش خوب نیس؟شایدمشکلش باتوباشه

باور كن خودم نميدونم هرچي فكر ميكنم 

كل كاراي خونه از اشپزي تا رفت و روب كلا با خودمه 

خواهرم دست ب سياه و سفيد نميزنه

يني الان شوهرت بهت چيزي ميگه درباره خانواده ت؟

اوایل نامزدیمون یخورده بابام با انتخابم مشکل داشت با اینکه سنتی بود ازدواجم ( ک ای کاش حرفشو گوش میکردم ) من چندبار جلوی شوهرم به کارا و حرفای بابام واکنش نشون دادم و گاهی هم پیش شوهرم درددل کردم گفتم ناراحتم ک نمیخواد ما با هم باشیم هرچند بابام بعد از عقد و عروسیمون واقعا واسمون سنگ تموم گذاشت اما نمک نشناسیه شوهرم و سواستفاده کردن خودش و خانوادش از حرفای قبل من باعث شد توی ی دعوا ک پیش اومد پدرشوهرم بهم گفت خونه شما بزرگتر نداره پدر تو هیچکاره اس تو خونتون و کلی حرفای دیگه 

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
زشت نميشه؟

دیگ حتمن تا حالا خودش بو برده ک مادرتون باهاش خوب نیست .تو بگو من از رفتار مامانم باهات ناراحت میشم اونم ک مادره نمیشه چیزی بهش گفت تو کمتر بیا تا هردوتامون کمتر اذیت بشیم

اوایل نامزدیمون یخورده بابام با انتخابم مشکل داشت با اینکه سنتی بود ازدواجم ( ک ای کاش حرفشو گوش میک ...

اي خدا واقعا نميدونم چي بگم

امروزم ك كلا باهام درست حرف نميزنه هرچي ميگم بهم ميپره

اي خدا واقعا نميدونم چي بگم امروزم ك كلا باهام درست حرف نميزنه هرچي ميگم بهم ميپره

ی کم صبور باش در هر صورت اینو بدون تو هر زندگی دور از جون اگه مشکلی پیش بیاد آدم اگه حمایت خانوادشو نداشته باشه مجبوره بسوزه و بسازه تو همین سایت خیلی از بچه ها هستن ک دارن با مردهایی زندگی میکنن ک چندین بار خیانت کردن یا اعتیاد دارن یا دست بزن و فحاشی میکنن اما مجبورن تحمل کنن صرفا بخاطر اینکه خانواده ازشون حمایت نمیکنه خدا اون روزو نیاره ک یه مرد پیش خودش فکر کنه خانواده زنش اونو رها کردن و کاریش ندارن به هر نحو ک فکر کنی اون زن رو میچزونه 😐

يك بار ي خواستگار خيلي پولدار برام اومد با اصرار مامانم قبول كردم اون مدت انقدددددد باهام خوب شده بود ك حد نداشت اما خيلي بي شخصيت بود ( راسته ميگن پول شخصيت نمياره) فقط دوماه نامزد بوديم ديگه نتونستم رفتاري زشتشو تحمل كنم بهمش زدم تقريبا از اون مرقع باهام اينجوره

اره پرسيدم اما نميگه فرزند سوم ( يكي مونده ب اخري)

عزیزم مراعات کن حالشو و سعی کن بهش محبت کنی ودلشونرم کنی ..ب نامزدتم پیشنهادبده موقع ناهاربرین بیرون یاساندویچی هرچیزی ک دوسداری درست کن وناهاروبرین بیرون بخورین حالشوببرین بیخیال باش انشالاه درست میشه همه چی

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡