2821
2789
عنوان

مادرم

318 بازدید | 31 پست

سلام دوستان خوبين

لطفا بگين چيكار كنم مامانم خيلي باهام بده با نامزدم كه ديگه بدتر ، هرجا ميخوام برم زهرمارش ميكنه، نامزدم اكثر وقتا نهار مياد خونمون اما مامانم چشم ديدنشو نداره با اينكه انقد با مامانم خوب رفتار ميكنه، هر مشكلي ك براشون پيش مياد همه رو ازچشم من ميبينه و انتظار داره نامزدم درستش كنه اتفاقا برادرزاده ش هم هست... شايد درك نكنين ولي نيش و كنايع شنيدن سرهر موضوعي خيلي زجرآوره... تا حالا هيچ حرفي ب نامزدم نگفتم ب نظر شما بهش بگم؟ ك مثلا مامانم دوست نداره تو نهار بياي خونه ما... 

اصلا حرف ازدواجم ك ميشه بلند ميشه ميره اصلا نظر نميده همش اخمه، 

دوس دارم زودتر ازدواج كنم بلكه راحت شم 

راهنماييم كيند لطفا🙁

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

عزیزم اصلاهیچی به نامزدت نگو.یک روز که بامادرتون تنهاشدین ازش دلیل کارهاش رو بپرس.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

هیچی به نامزدت نگو حریم خانوادتو حفظ کن ازدواج ک کردین رفتین سر زندگیتون رابطتو کم کن اما از من بتو نصیحت پشت سر هیچکدوم از اعضای خانوادت پیش شوهرت حرف نزن چون یه روز میشه چماق و میخوره تو سرت (دور از جونت )

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ازمادرت نپرسیدی مشکلش چیه بانامزدت؟

ميگه مشكلي ندارم ولي ي ذره هم دوسش نداره اما اصلا نامزدم ب روش نمياره كلي بامحبت باهاش رفتار ميكنه

امشب بهم گفت نامزدت دروغگوعه بدون هيچ دليلي

ميگه مشكلي ندارم ولي ي ذره هم دوسش نداره اما اصلا نامزدم ب روش نمياره كلي بامحبت باهاش رفتار ميكنه ...

بامامانت صحبت کردی راجبش؟بگوبخاطرمنم ک شده تحملش کن هرچندک کاری نکرده بیچاره😞

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
بامامانت صحبت کردی راجبش؟بگوبخاطرمنم ک شده تحملش کن هرچندک کاری نکرده بیچاره😞

اخه با منم رابطش خوب نيست

نامزدم وضعش خوبه مامانم همش انتظار داره خرج كنه براشون

هرچقدم ك خرج ميكنه اخرش مامانم ميگه مگه چيكار كرده 

2823
2791
2779
2792