2821
2789
عنوان

مادرم

318 بازدید | 31 پست

سلام دوستان خوبين

لطفا بگين چيكار كنم مامانم خيلي باهام بده با نامزدم كه ديگه بدتر ، هرجا ميخوام برم زهرمارش ميكنه، نامزدم اكثر وقتا نهار مياد خونمون اما مامانم چشم ديدنشو نداره با اينكه انقد با مامانم خوب رفتار ميكنه، هر مشكلي ك براشون پيش مياد همه رو ازچشم من ميبينه و انتظار داره نامزدم درستش كنه اتفاقا برادرزاده ش هم هست... شايد درك نكنين ولي نيش و كنايع شنيدن سرهر موضوعي خيلي زجرآوره... تا حالا هيچ حرفي ب نامزدم نگفتم ب نظر شما بهش بگم؟ ك مثلا مامانم دوست نداره تو نهار بياي خونه ما... 

اصلا حرف ازدواجم ك ميشه بلند ميشه ميره اصلا نظر نميده همش اخمه، 

دوس دارم زودتر ازدواج كنم بلكه راحت شم 

راهنماييم كيند لطفا🙁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عزیزم اصلاهیچی به نامزدت نگو.یک روز که بامادرتون تنهاشدین ازش دلیل کارهاش رو بپرس.

بالاخره منم مامان شدم.روز11اردیبهشت 1398 دخترکوچولوی من ساعت16و35 دقیقه به دنیا اومد😍😍😍

هیچی به نامزدت نگو حریم خانوادتو حفظ کن ازدواج ک کردین رفتین سر زندگیتون رابطتو کم کن اما از من بتو نصیحت پشت سر هیچکدوم از اعضای خانوادت پیش شوهرت حرف نزن چون یه روز میشه چماق و میخوره تو سرت (دور از جونت )

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ازمادرت نپرسیدی مشکلش چیه بانامزدت؟

ميگه مشكلي ندارم ولي ي ذره هم دوسش نداره اما اصلا نامزدم ب روش نمياره كلي بامحبت باهاش رفتار ميكنه

امشب بهم گفت نامزدت دروغگوعه بدون هيچ دليلي

ميگه مشكلي ندارم ولي ي ذره هم دوسش نداره اما اصلا نامزدم ب روش نمياره كلي بامحبت باهاش رفتار ميكنه ...

بامامانت صحبت کردی راجبش؟بگوبخاطرمنم ک شده تحملش کن هرچندک کاری نکرده بیچاره😞

پروردگارا فقیر آن است ک تورا ندارد..♡
بامامانت صحبت کردی راجبش؟بگوبخاطرمنم ک شده تحملش کن هرچندک کاری نکرده بیچاره😞

اخه با منم رابطش خوب نيست

نامزدم وضعش خوبه مامانم همش انتظار داره خرج كنه براشون

هرچقدم ك خرج ميكنه اخرش مامانم ميگه مگه چيكار كرده 

2823
2791
2779
2792