سلام دوستان من در اقدامم قبلا یه سقط داشتم، دوفاستون میخورم چون پریودام نامنظمه، هر سیکلم28نهایت 30روزه میشه با قرصا امروز33روزه سیکلم هست و کمی کمر درد دارم هی منتظر پریود بودم ولی نشدم چو این ماه روز 12سونو بهم گفتم فولیکول هام ریزه و تشخیصpcoدادن واس همین امیدی نداشتم بی بی چک زدم بعد چند دقیقه خط دوم اومد کمرنگ بود ولی بعد ک رفتم باز نگا کنم بعد حدود5ساعت کمرنگتر و تقریبا محو شده بود خط دوم کسی همچین چیزی دیده؟ بارداری اولم کمرنگ بود خیلی کمرنگ 1روز روز بعد پریود که آز دادم مثبت بود میترسم از ازمایش دادن خجالت میکشم پیش همسرم که منفی باشه و روحیه خودمم داغون میشه... ب نظرتون ناپدید شدن خط از چی یعنی منفی بود؟
نه احتمال زیاد... چون ناپدید نمیشه و بعد بیروز قاعدتا باید دگ پررنگ باشه خط بی بی چک حالا زیاد شک دا ...
من این ماه پریود شدم ینی ابان.همینطوری رفتم بیبی گرفتم امتحان کردم که دیدم منفیه بعدِ بیست دقیقه یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاده کنارِ خطC بعد زود محو میشه...
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
سلام دوستان من تقریبا ۲۰ روز پاکم دیروز بیبی زدم منفی شد بعدِ بیست دقیقه یه خط خیلی خیلی کمرنگ کنار ...
سلام.من الان این اتفاق برام افتاد.۱۸روزه hcgزدم امروزتست زدم ده دقیقه بعد یه خط کمرنگ افتاد بعدچندساعت اون خطه کلا محو شد.حتی دوستم هم اون خطه رو دید🤔🤤یعنی چی