2777
2789
عنوان

ناپدید شدن خط دوم بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 13856 بازدید | 29 پست
نه احتمال زیاد... چون ناپدید نمیشه و بعد بیروز قاعدتا باید دگ پررنگ باشه خط بی بی چک حالا زیاد شک دا ...

من این ماه پریود شدم ینی ابان.همینطوری رفتم بیبی گرفتم امتحان کردم که دیدم منفیه بعدِ بیست دقیقه یه خط خیلی خیلی کمرنگ افتاده کنارِ خطC بعد زود محو میشه...

مرا عهدیست با جانان...❤💍💏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام دوستان من تقریبا ۲۰ روز پاکم دیروز بیبی زدم منفی شد بعدِ بیست دقیقه یه خط خیلی خیلی کمرنگ کنار ...

سلام.من الان این اتفاق برام افتاد.۱۸روزه   hcgزدم امروزتست زدم ده دقیقه بعد یه خط کمرنگ افتاد بعدچندساعت اون خطه کلا محو شد.حتی دوستم هم اون خطه رو دید🤔🤤یعنی چی

سلام عزیزم اون دوره نه ولی چن مااه بعد باردار شدم 

الی جان بیا بگو بارداریت با دارو بود؟ اخه منم کاملا شرایطم مث توه ..ینی هم تشخیص تنبلی و دوفاستون و دارو و اینجور چیزا

اگر تاریکی نبود ستارگان نمیدرخشیدند🌹
الی جان بیا بگو بارداریت با دارو بود؟ اخه منم کاملا شرایطم مث توه ..ینی هم تشخیص تنبلی و دوفاستون و ...

منم همینطور. منم میخوام از تجربه باردار شدنش بگه. منم pco  هستم و دوفاستون میخورم

خدایا شکرت که من رو هم لایق مادر شدن دونستی. کمکم کن بتونم مسئولیتشو ب خوبی به دوش بکشم. بازم معجزه کن و سالم و سلامت ب دستامون تحویل بده.
الی جان بیا بگو بارداریت با دارو بود؟ اخه منم کاملا شرایطم مث توه ..ینی هم تشخیص تنبلی و دوفاستون و ...

سلام بعله عزیزم دوره بعدی یه امپول سینال اف و کلوموفین خوردم و حامله شدم

منم همینطور. منم میخوام از تجربه باردار شدنش بگه. منم pco  هستم و دوفاستون میخورم

بعد نتیجه نگرفتنام رفتم دکتر عکس رنگی نوشت رفتم، ماه بعد کلوموفین و سینال اف استفاده کردم الانم دوتا دختر خوشگل دارم

سلام دوستان سوالی دارم. من چند روز پیش بی بی چک زدم و یه خط پررنگ و یه خط کم رنگ شد 

فرداش باز زدم همون اول دوتا خط بود ولی بعدش خط t پاک شد

باز فرداش زدم هم اینطوری شد من نفهمیدم بنظرتون باردارم؟میشه لطفا جواب بدین