2777
2789
عنوان

دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 215 بازدید | 35 پست
نه برعکس من مسخرش میکنم، میگم جدا داری دعا میکنی ی چیزی پیدا کنی ک چ بشه😅

آقای عزیزمن حتی اگه شوهرمو تو نی نی سایت ببینم که مثل شما داره باچندتا خانوم چت میکنه یعنی بهم خیانت کرده  

قهرنکنید.قهر برای یه رابطه خیلی بده حتی اگه بحثتون میشه باهم صحبت کنید ولی سردتر قهرخیلی مخرب هست

من سعی میکنم باهاش حرف بزنم اما اون جوری برخورد میکنه که پشیمون میشم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخاطر همین شک بحثتون شده؟؟

نه عزیزم فقط یه کلمه بهش گفتم گوشی وبزار کنار چنان بحث وبزرگ کرد که من اصلا دیگه چیزی نگفتم که قهرنکنیم ولی دیدم چنان خودشو میگیره منم سعی کردم مثل خودش باشم

آقای عزیزمن حتی اگه شوهرمو تو نی نی سایت ببینم که مثل شما داره باچندتا خانوم چت میکنه یعنی بهم خیانت ...

واییی منم سکته میکنم شوهرم حتی همینجوری با زنی چت کنه

برای پیشرفت زندگیمون و خونه دار شدنم به این زودی صلوات بفرستین لطفا😣دلم میخواد خونه دار بشم خدا.خداروشکر خونه خریدیم فقط بتونیم قسط وقرضمونو به مامانم بدیم 

سعی کن قهراتون طولانی نشه

ب بهاته الکی باهاش حرف بزن

زندگی اینقدر کوتااهه حیفه قدر لحظاات باهم بودن را ندونست

ی هفته خیلی خیلی زیاده ی روزم قهر نباش 

اشکال نداره بری جلو همیشه اونی ک عاشقتر بیشتر تلاش میکنه

تو ک شکاک  هستی ی هفته ولش کردی ب امان خدا

ولی همسرش یا دوس پسرش رو تحریک میکنه، مرده میگه من ک آش نخورده و دهن سوخته شدم، بزار حداقل الکی متهم ...

خب شما ها همـ که از شیطان خواسته....

ارامش خانم خونه باعث ارامش کل خونه اس.

بهتره قبل اینکه خانومتون بره سر گوشی ،بگید بیا ببین من امروز این اهنگو از این کانال واست پیدا کردم.

یا کانال  روانشناسی زن و شوهر داشته باشین ،بخونید و براش بفرستین.

اگه اینستا اذیتش میکنه هردوتون پاکش کنید.

امروز فلانی بهم اس زد ... گوشیمو میاری...

بیا با گوشیم از خودمون عکس بگیر و از این حرفا..نع اینکه مسخره کنید و راه حل ندید..اینحوری بیشتر شبیه بچه ها و غربیه ها هسین که فردا میرن

کله پدر هر چی آدم بیخیال و‌ بی توجه ر........😎🙄
سعی کن قهراتون طولانی نشه ب بهاته الکی باهاش حرف بزن زندگی اینقدر کوتااهه حیفه قدر لحظاات باهم بود ...

به خدا خیلی تلاش میکنم برای زندگی بهتر جوری که دوست داره میپوشم وجوری که دوست داره میشم اما متاسفانه اون اصلا تلاش نمیکنه زن ونازش اما اون میگه من نازنمیکشم

خب شما ها همـ که از شیطان خواسته.... ارامش خانم خونه باعث ارامش کل خونه اس. بهتره قبل اینکه خانومت ...

من خودم اینستا پاک کردم اون پاک نمیکنه😅

گوشیمم ک وقتهایی میره دانشگاه، میگم این گوشی منو ببر این چند تا فایل رو برام دانلود کن. 

از این حرفا نداریم با هم. 

ولی خودم حس میکنم یکم اعتماد ب نفسش ضعیف شده، واسه همین احساس اضطراب و ترس و... گرفته

من خودم اینستا پاک کردم اون پاک نمیکنه😅 گوشیمم ک وقتهایی میره دانشگاه، میگم این گوشی منو ببر این چ ...

من بارها بهش گفتم بیا پاک کنیم اما قبول نمیکنه سه تا تل داره

به خدا خیلی تلاش میکنم برای زندگی بهتر جوری که دوست داره میپوشم وجوری که دوست داره میشم اما متاسفانه ...

شما بیشتر صبوری کن و کم کم بهش یاد بده یعضی مردها خیلی زمان میبره ک زن داری یاد بگیرن